2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3774 بازدید | 237 پست
خودتو با اون زمان مقایسه نکن عزیزم. آدمیزاد به هر چیزی عادت میکنه. اون موقع ها حتی تا یکی دو سالگی ا ...

آره اینو از مادربزرگم خیلی شنیدم ، موافقم باهات 

ولی خیلی سخت بوده الان این اتفاق ها اگه بیوفته زن نابود میشه ولی قدیم عادی بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طبق فرگشت انسان با نخستی‌های دیگه جد مشترک داره، از یه زمانی جدا شدن و اون شاخه کم کم به صورت انسان مدرن درومد

حالا دقیقشو نمی‌دونم ولی این طوری نبود که یهو دو تا میمون بچشون آدمیزاد بشه 😂

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
نه بابا حالا هرچی میشه میگین عمل خوب من نچرال هارو میگم عمل که معلومه دیه

من فکر می‌کنم چون ازدواج فامیلی کمتر شده

جوونا میرن دانشگاه شهر دیگه با غریبه ازدواج می‌کنن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
کدوم دلیل مثلا؟

مثلا یکیش اینکه اگر بحث تکامل هست چرا نوع اول و نوع آخر وجود داره ولی زنجیر میانی مفقود هست؟  اگر تکامل در فرض فقط به نوع آخر بود یعنی تکامل شکل گرفته بود و فقط انسان بود یه حرف دیگه بود اما وقتی نوع اول یعنی میمون موجود هست اون زنجیر تکامل یعنی از میمون تا انسان هم باید موجود باشه دیگه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

این نظریه واسه داروین بوده و رد شده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بعد از یه مدت منسوخ میشنکجا منسوخ شدن؟بعدم افتخار علم اینه که حول محور موضوعاتی میگرده که قابلیت ابط ...

جملات آخرت اشتباهه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

اگه با چیزی مخالف هستین  درموردش یه مطالعه حداقلی داشته باشید. وقتی بدون مطالعه و دانش حداقلی مخالفت می‌کنید نه تنها جدی گرفته نمی‌شید بلکه به خاطر درک اشتباه ازون مساله ممکنه مضحکه هم بشید.

به طور کلی تمام موحودات از یک خانواده انو طی سالیان سال با مسائلی تکامل پیدا کردن و یواش یواش به گون ...

کلا همه چی از یه تک یاخته شروع شده وقتی زمین تشکیل شده اولین موجودات جاندار تک یاخته توی دریا بوده😐