2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 237 پست
دين از خداست و ن تو بزرگترش هم نميتونه إيرادي ازش بگيره ولي براي كسي كه دانا باشه

اوهوم🍌

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بحث تکامله. اینقدر دلیل داره بر باطل بودنش. یه سرچ بکنی کلی جواب هاشو میبینی

کدوم دلیل مثلا؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ریپلایبارم میگم باور شما ذره ای تاثیر در حقیقت ندارهبازم ایموجی موز🍌شما نه تفکر نقاد رو میفهمی نه ا ...

من دلم برای شما بیشتر میسوزه که نظریه های علمی رو که بعداز یه مدت منسوخ میشن رو این طور محکم بهش چسبیدی 

من دلم برای شما بیشتر میسوزه که نظریه های علمی رو که بعداز یه مدت منسوخ میشن رو این طور محکم بهش چسب ...

بعد از یه مدت منسوخ میشن

کجا منسوخ شدن؟

بعدم افتخار علم اینه که حول محور موضوعاتی میگرده که قابلیت ابطال پذیری دارن

هزاران دانشمند میشینن دور هم و یه باور علمی رو نقد میکنن

و بعد محتوایی رو به ما ارائه میدن که مو لا درزش نمیره

نه ما رو از جهنم میترسونن نه به خاطر باور نداشتن مجازاتمون میکنن

نه بهمون میگن کافر و بهمون احساس شرم میدن

در علم تمام سعی بر نقد و انتقاده

در دین چه قدر اینطوره؟

تمام خدمات علم به کنار ، در دین ما با کوچک ترین ناباوری ملحد و کافر و هزار کوفت و زهر مار دیگه شناخته میشیم و جامون جهنمه و قلبمون سیاهه

در مورد فرگشت هم نه منسوخ شده نه نقد قابل اعتنایی بهش وارده

تاپیک هم زدم که چه جوری قفل کنم هیچکس جواب نمیده 🤕

قفل نکن استارتر

چه اشکالی داره آدما بحث کن؟

از تاپیکای خاله زنکی بهتر نیست؟

علی حائری کیهبه شخص متوسل نشوبرای من از علم بگواز اونچه که خودت میدونیاز دریچه باور خودت صحبت کن و ب ...

دوست عزیز من زیاد کتاب نخوندم و سر درنمیارم ازین مباحث ولی همیشه به ذلت رجوع کن کاری با دین ندارم که خیلی تحریف شده، عقل آدم اگه درست کار کنه درست و غلط رو می‌فهمه ، من همیشه به عقلم که رجوع میکنم تهش میرسم به یه خاااالق عاقل و هوشمند و مهربون که آفریننده ی ماست و انسان رو آفرید تا خودشون راه درست رو که خدا نشون داده رو پیدا کنند ولی متاسفانه خیلی از ماها به بیراهه کشیده میشم که نتیجه تربیت غلط و جامعه ی خراب هستیم 

بنده خدا خیلی بوده ۸تا ، چطور تحمل کرده من سقط داشتم یدونه داشتم میمردم😔

خودتو با اون زمان مقایسه نکن عزیزم. آدمیزاد به هر چیزی عادت میکنه. اون موقع ها حتی تا یکی دو سالگی اسم رو بچه نمیذاشتن چون شک داشتن بمیره یا زنده بمونه میخواستن بهش دل نبندن. 

الان مرگ و میر خیلی کم شده حتی سقط هم به مادر آسیب روحی میزنه. اون زمانا خانم سقط میکرد فرداش میرفت دنبال گله.