2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3794 بازدید | 237 پست
چقد منطقی😐 میگم چرا دیگه الان که امکان ثبت وقایع هست خدا دیگه از اینکارا نمیکنه؟الان که دیگه ظلم و ...

من به چیزهایی که در قرآن هست اعتقاد دارم و همه این ها در قرآن نوشته شده  خوب خداوند تایک زمانی از جانب خودش پیامبر میفرستاد معجزات و عذاب هایی نازل میکرد بعدازآخرین پیامبر خدا دین رو کامل کرده و ۱۲۴ هزار پیامبر رو که فرستاده کافی دونسته برای هدایت بشر اون هایی که باید پند بگیرن و هدایت بشن همینقدر براشون تاثیرگذار هست و این عذاب ها در زمان پیامبران فقط اتفاق میوفتاده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نطرم حداقل نظریه تکامل خیلی عاقلانه تر از اینه که یهو آب و گل تبدیل به ادم شده و یهو چون سیب دزدیدن افتادن رو زمین و...

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

اولا که کلا قانون تکامل رو زیر سوال بردی   

قانون تکامل نمیگه دو تا میمون بودن یهو آدم شدن   

داره میگه به مرور در سالیان دراز مثلا یکسری میمون ها که یه ذره باهوش تر بودن مثلا میگم ها برای همه حیوانات صادقه 

بذار مثال دیگه بگم مثلا مارها تو اسکلتشون نشون از این داره که پا داشتن میگه به مرور یسری مارها پاهای کوچکتر ودن یا کمتر داشتن اینها بهتر تونستن تو طبیعت زنده بمونن و خب چون زنده موندن زاد و ولدشون بیشتر شده اون ژنی که باعث از بین رفتن پا بوده هی غالب و غالب تر شده 

و مارهای به شکل کنونی که می خزن تو طبیعت زنده موندن و ژنشون غالب شده 

پس این قانون تکاملهخ 

اما جدیدترین نظریه میگه انسان ها از میمون نبودن اما میشه بگی نسبت بسیار نزدکی با هم دارن مثلا پسر عمو دختر عموهای ما بودن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
چه دلایلی آورد ؟ میشه بگی ؟

در ژنتیک علت هر تغییر کروموزومی رو جهش میدونن ،اما علتی برای جهش پیدا نکرده بودن و میگفتن اتفاقی هست اما این اتفاقات طبق ادعاهای اینها خیلی هوشمند هست پس نمیتونه اتفاقی باشه 

استاد ما می‌گفت خداوند علت این جهش های ژنی هست 

در دین ما هست که قبل از این انسان موجود دیگری شبیه به انسان بوده که در واقع این انسان نبوده ولی مشابه که همش در جنگ و خونریزی بوده 

ولی خداوند خلقتی متعالی رو به این انسان میده 

تو اوایل سوره ی بقره هم هست فکر کنم که ملائکه به خداوند میگن آیا کسی رو میخوای بیا ی که در زمین فساد و خون‌ریزی کند؟

آیه ی ۳۰‌ حدودا فکر کنم 

تو بهتر میفهمی یا خداکجای قرآن خدا گفته ما از نسل میمونیمدیگه حتی خدا هم گفته ک ما از آب و گلیم اینو ...

من نمیگم بهتر میدونم خودمم اینو کامل قبول ندارم ولی فقط میخوام این نظریه درست توضیح داده بشه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
خوب خیلی اتفاق ها تو قرآن نوشته شده که توی کتابهای دیگه نیست

☹️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

در ژنتیک علت هر تغییر کروموزومی رو جهش میدونن ،اما علتی برای جهش پیدا نکرده بودن و میگفتن اتفاقی هست ...

آها ممنون که توضیح دادید 

Tunnel Vision                                                                  

به نطرم حداقل نظریه تکامل خیلی عاقلانه تر از اینه که یهو آب و گل تبدیل به ادم شده و یهو چون سیب دزدی ...

سیب دزدیدن چیه 

بابا تورو خدا برید درست بخونید حداقل 😂

حالا اینکه شما خوندی از کی دزدیدن؟

بچه ها دعوا نکنیدولی مگه تو تکامل نباید هی روز به روز بهتر بشیمچرا ماضعیف ترشدیمچرا ما نیاز به لباس ...

تکامل با حرکات رفتاری دیدم هم تو گیاهان هم تو حیوانات و انسان 

اما تکامل در ژنوم ندیدم تاحالا 

واقعاً این نظریه داروینیسم خیلی چرته