2777
2789

بچه ها لطفا نترکونید

ولی من با یه اقای 38 ساله مجرد بودم ک از دور خیلی موجه و بااعتقاد و ریش و...بود،خیلی پاستوریزه بود

و لب ب سیگار و مشروب و قلیونم نمیزد

اما یکی از فامیلاش یه پسری بود ک با زنای متاهل در ارتباط بود و هی از خوبیاش واسه این تعریف میکرد

و اینم یه بار میگف حس میکنم خیانت خیلی حال میده با زن متاهل و میگف وقتی جفتمون با دو نفر دیگه ازدواج کردیم با هم باشیم🤢🤢ک گفتم عمرا

اینم هی توی گوش من میخوند که من و تو ازدواجمون دیگه محاله (۱۵سال اختلاف سنی داشتیم و کلا یه بار اومد خاسگاریم و دیگم تلاشی نکرد) ولی واسه ساکت کردن من و خر کردنم هی میگف ببین من میخوام ازدواج کنم ولی یه زنی میخوام ک صبح تا شب سرکار باشه و گاهی با تو بتونم بیام بیرون🤢قطعا ک زر میزد چون از اون آدمای زن دوست میشه و منم متنفرم ک با مرد زن دار باشم و خط قرمزمه،ولی خاستم بگم ریدم توی بخت و اقبالم ک کسی واسم تلاش نکرد.همین

وقتی انقدر سیاه و زشت و بی برجستگی ام همین میشه دیگه!تهش هیچکس واسم تلاش نمیکنه

خدایا همه همسنام شوهر کردن حالا من باید درگیر یه مرد 40 ساله ی هیز باشم!!!

هیچی‌.

چه چندش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که ۲۳ سالته!!!!!!

این سن برای ازدواج زوده!!!!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

چقدر کثیف و عوضیه 

همون بهتر که برات تلاش نکرد 

اتفاقا خوشحال باش که جور نشد باهاش ازدواج کنی 

بعدشم ازدواج له رنگ پوستو و برجستگی و ... نیست 

انشالله یه عشق خوب و پاک نصیبت میشه 

بعدشم هنوز سنی نداری که ۲۳ سالته هنوز 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
چقدر کثیف و عوضیه همون بهتر که برات تلاش نکرد اتفاقا خوشحال باش که جور نشد باهاش ازدواج کنی بعدشم از ...

حس میکنم روش نمیشد ب فامیلاش بگه این همه سال ازدواج نکردم تهش این سیاه رو گرفتم

هیچی‌.
چنین فردی به نظرت میفهمه دوست داشتن ، تعهد ، مسئولیت پذیری و ... یعنی چی؟؟؟

واسه ساکت کردن من ک بی تابی نکنم واسه ازدواجش داره دلمو صابون میزنه خیر سرش

ولی من بیزارم از خیانت ب همجسنم

هیچی‌.