2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 237 پست
پاسخ رو از چهارتا خانوم جوان در این مبحث ها نخواینبرو از یکی مثل علی حائري بپرس تا ب جواب برسياكثر م ...

علی حائری کیه

به شخص متوسل نشو

برای من از علم بگو

از اونچه که خودت میدونی

از دریچه باور خودت صحبت کن و ببین تا کجا با حقیقت مطابقت داره

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضي علماي ديني هستن علمشون از صدها إستاد دانشگاه بيشتره بخاطر خوندن روايات اهل بيت

برو عيون الأخبار امام رضا عليه السلام بخون چيزهايي گفته شده كه صدتا دانشمند سالها فكر كنن ب جوابش نميرسن

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

خدا مارو آفريده و علم بهمون داده فكر كردي دين خالي از علمه؟

دین غلط ، غلوط ، درست و نادرست همه رو مخلوط کرده

دین ایدئولوژیه

مثل مرغی که با پر و پوستش بپزیش

هم بخشای خوب داره هم اشتباه و غلط

من دنبال آرمان خواهیم

نیخوام باوری دلشته باشن که بتوتم با استدلال ازش دفاع کنم و همیشع آماده نقد شدنش باشم

نه از ترس جهنم رفتن صبح تا شب بگم فقط دین درسته

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بعضي علماي ديني هستن علمشون از صدها إستاد دانشگاه بيشتره بخاطر خوندن روايات اهل بيتبرو عيون الأخبار ...

اوهوم اوهوم:)

علی حائری کیهبه شخص متوسل نشوبرای من از علم بگواز اونچه که خودت میدونیاز دریچه باور خودت صحبت کن و ب ...

الان شما هم از علم بقيه دارين صحبت ميكنيد ديگه 

يا خودت داروين هستي من خبر ندارم

هركسي براي آموختن علم ب بقيه احتياج داره

الان شما هم از علم بقيه دارين صحبت ميكنيد ديگه يا خودت داروين هستي من خبر ندارمهركسي براي آموختن علم ...

چه ربطی داره اخه

اعتقاد داشتن یا نداشتن شما تاثیری در حقیقت نداره🍌

من حتی حاضر نیستم همچین دروغ مضحکی که یه انسان خداناباور برای خودش ساخته  تا وجود خدارو انکار کنه  ذره ای قبول کنم اون موزهارو هم برای خودتون نگه دارید دیگه ریپلای نکنید لطفا

دین غلط ، غلوط ، درست و نادرست همه رو مخلوط کردهدین ایدئولوژیهمثل مرغی که با پر و پوستش بپزیشهم بخشا ...

دين از خداست و ن تو بزرگترش هم نميتونه إيرادي ازش بگيره 

ولي براي كسي كه دانا باشه 

من حتی حاضر نیستم همچین دروغ مضحکی که یه انسان خداناباور برای خودش ساخته تا وجود خدارو انکار کنه ذ ...

ریپلای

بارم میگم باور شما ذره ای تاثیر در حقیقت نداره

بازم ایموجی موز🍌

شما نه تفکر نقاد رو میفهمی نه ایدئولوژی رو

نه علم که تلاش بر عدم سوگیری داره

نه ژنتیک بلدی 

فقط محتوای دینیتو میشنایی

بنابراین من علاوه بر یه موضع لحبازی کع نسبت بهت پیدا کردم یه کمم احساس دلسوزی دارم