2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 237 پست
بله کتاب انسان خردمند

من انسان خرمند و انسان خداگونه اش رو خوندم ندیدم همچین چیزی ممکنه یادم رفته باشه میشه بگی کدوم بخش گفته؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تکامل طی قرن ها اتفاق میفته. یه حادثه نیست که یهو یه چیز جدید به وجود بیاد.کتاب انسان خردمند ر ...

اگه مسلمان باشین و به اسلام اعتقاد داشته باشین میفهمین که خدا انسان رو از خاک آفریده و تکامل اینطوری که میگین وجود نداشته و این ها نظریه هایی هست که انسان هایی که به خدا اعتقاد ندارن  درست کردن 

اگه مسلمان باشین و به اسلام اعتقاد داشته باشین میفهمین که خدا انسان رو از خاک آفریده و تکامل اینطوری ...

این نظریات خیلی هم با هم فرقی ندارن. یه مقدار عمیق تر به داستان آفرینش انسان توسط خدا دقت کنین متوجه میشین که دقیقا مشابه همین نظریات بی خدا هاست

این نظریات خیلی هم با هم فرقی ندارن. یه مقدار عمیق تر به داستان آفرینش انسان توسط خدا دقت کنین متوجه ...

نمی دونم ولی شما گفتین انسان طی دوره ی تکامل یه دوره ای میمون بوده بعد کم کم تبدیل به انسان شده من نمی تونم قبول کنم که خدا انسان که اشرف مخلوقات هست رو اول میمون آفریده بعد تبدیل به آدم کرده و از روح خودش توش دمیده بنظرمن این نظریه کلا اشتباست  

نمی دونم ولی شما گفتین انسان طی دوره ی تکامل یه دوره ای میمون بوده بعد کم کم تبدیل به انسان شده من ن ...

یعنی میشه باور کرد فرشته ها یه مشت گل آوردن و شکل آدم درستش کردن و...؟ مگه کارگاه مجسمه سازیه؟ ببینین مگه خدا نمیگه هرچی تو زمین و آسمون و بین اون هاست رو تو ۶ روز آفریده؟ و مگه نمیگیم خدا مقید به زمان نیست؟ زمان یه مفهوم نسبیه. ۶ روز برای خدا رو مثل ۶ میلیارد سال برای خودمون در نظر بگیرین. اگه از این زاویه به موضوع نگاه کنین همه چی روشن میشه. 

مگه خدا نمیگه همه هستی رو از نیستی به وجود آورده؟ یکی از اسامی خدا مگه نور نیست؟

خب دانشمندا میگن زمانی بوده که هیچ زمانی نبوده و مطلقا نیستی بوده و فقط یک گوی انرژی (همون نوری که خداست). این گوی انرژی ناگهان منفجر میشه و گسترده و منبسط میشه. خود قرآن هم برای کهکشان ها از کلمه انبساط استفاده میکنه. به این ترتیب تمام کهکشان ها و عرصه هستی به وجود میاد. بخوام برسم به آفرینش آدم خیلی طولانی میشه ولی من تا همین جاشو گفتم که بدونین هر دو نگاه یک مفهوم رو میرسونن.

بحث تکامله. اینقدر دلیل داره بر باطل بودنش. یه سرچ بکنی کلی جواب هاشو میبینی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بببین اینو یادم نمیاد واقعا کتاب هم از کسی گرفتم در دسترسم نیست برا همین فراموشم شده ولی اگه یادت باشه اونجایی که انسان خردمند وارد میشه و هنوز اطلاعاتی از اینکه چطور انسان خرمند از کجا اومده در دسترس نیست و با آمیزش با انسان های اولیه که چند نوع بودن انسان های کنونی بوجود اومدن و نسل اونا منقرض شده فقط یه سری ژن ها به نسل های بعد رسید اینا رو هم در نظر بگیر نمیشه قطعی گفت ما تکامل یافته ی میمون بودیم🫤😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بببین اینو یادم نمیاد واقعا کتاب هم از کسی گرفتم در دسترسم نیست برا همین فراموشم شده ولی اگه یادت با ...

آره ولی خب اون انسان های غیر خردمند از نسل میمون ها بودن دیگه و به مرور زمان این جهش ها اتفاق افتاده و ما انسان خردمند شدیم بنابراین نمیتونیم بگیم کلا از میمون ها جدا هستیم.ریشه هامون به اونا برمیگرده.

مگه میشه دوتا میمون بچه آدمیزاد بزان؟

اصلا از لحاظ علمی و کروموزومی غلطه

ازین داستان های اینستاگرام بود هااا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها دعوا نکنیدولی مگه تو تکامل نباید هی روز به روز بهتر بشیمچرا ماضعیف ترشدیمچرا ما نیاز به لباس ...

ربطی نداره پرندگان در اثر تکامل ضعیف شدن خرسا در اثر تکامل ضعیف شدن حتی گربه و سگ های خونگی هم همینطور

ویروس کرونا هم بر اثر تکامل ضعیف شده 

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

دوستانی که میگن نسل میمون این نظریه نمیگه دیروز میمونا آدم شدن میگه طی میلیون ها سال آدم شدن برید تح ...

خب سوال این جاست که چرا هنوز میمون ها وجود دارن؟

چرا همشون طی تکامل منقرض نشدن ؟

خیلی عجیبه واقعا

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حالا اینارو ولش چرا نسل جدید همشون خوشگلن تو خیابون میری همه زیبا ولی قدیمی ترا رو نگاه کنید به این زیبایی نبودن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️