2777
2789
عنوان

عشقم داره زن میگیره ولی میگه بیا با هم باشیم🤢بعد از ازدواجش

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 45 پست
وقتی انقد اعتماد ب نفسم رو بخاطر چهرم داغون کردن،حس میکردم همینم از سرم زیاده

اشتباه تون همینه عزیزم 

هر خانومی با هر تایپ بدنی و رنگی جذابه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

برو خداروشکر کن ک این اقا شوهرت نیست و خیلی راحت میتونی کات کنی ..ذات اینجور ادما هیچوقت عوض نمیشه و تو زندگی ادم رو نابود میکنه و بس..

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس میکنم روش نمیشد ب فامیلاش بگه این همه سال ازدواج نکردم تهش این سیاه رو گرفتم

این چه حرفیه 

هرکسی با هر رنگ پوستی زیباس 

مطمئنم شما هم زیبایی فقط اعتماد به نفس نداری 

اگه میتونی عکس بزار من نظر واقعیمو میگم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

وقتی خودتو زشت میبینی همین میشه دیگه،این حس بد ک ب خودت داری تو رفتار و گفتارت مشخص و باعث رفتار بد بقیه میشه

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
اتفاقا یه چار پنج تا کیس خوشگل شاغل بهش معرفی کردن💔💔💔

مگه این موضوع دلیل خوشبختی اون پسره؟! 

خ ی ا ن ت که همیشه پنهان نمیمونه. 

اون خانم خوشگل شاغل ( که البته معلوم نیست چه اخلاق و رفتارهایی داشته باشه ) ، وقتی خ ی ا ن ت شوهرش رو بفهمه ، همینطوری میشینه و نگاه میکنه ؟! 

این پسر هنوز اول راهه و ازدواج نکرده ، فکرش اینقدر کثیفه. 

دیگه بقیه زندگیش چی میشه ، خدا میدونه. 

وقتی خودتو زشت میبینی همین میشه دیگه،این حس بد ک ب خودت داری تو رفتار و گفتارت مشخص و باعث رفتار بد ...

دقیقااا درست میگید 

من خودم خیلی اعتماد به نفس ندارم ولی همیشه رفتارم و راه رفتنم و نشستنم و حرف زدنم یجوریه که همه میگن چقدر اعتماد به نفس داری و همیشه هم تو چشمم و احترام بقیه رو دارم 

اینکه خودت چجوری رفتار کنی خیلی مهمه 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
اتفاقا یه چار پنج تا کیس خوشگل شاغل بهش معرفی کردن💔💔💔

اونا هم اوسکولن بیان زن این آقا بشن😐😂

حتی راش نمیدن بیاد باور کن😂😂😂

من تا حالا نمیدونم چندتا خواستگار داشتم اما مطمئنم زیر یک درصدشون رو اجازه دادم حتی بیان خونه ، اونایی که اومدن هم همون لحظه که دهنشون رو باز کردن فهمیدم این آدم به درد نخوره

یکم روی اعتماد به نفس تون کار کنین

اونا هم اوسکولن بیان زن این آقا بشن😐😂حتی راش نمیدن بیاد باور کن😂😂😂من تا حالا نمیدونم چندتا خواس ...

متاسفانه راه میدن چون هم قد بلنده هم کارمند بانک

و خیلیا تا بشنون کارمند بانک،راضی میشن

هیچی‌.
دقیقااا درست میگید من خودم خیلی اعتماد به نفس ندارم ولی همیشه رفتارم و راه رفتنم و نشستنم و حرف زدنم ...

همینه گل

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
واسه ساکت کردن من ک بی تابی نکنم واسه ازدواجش داره دلمو صابون میزنه خیر سرشولی من بیزارم از خیانت ب ...

بیخود کرده. 

فکر کرده چه خبره؟ 

دختر خوب شما باید روی عزت نفس و اعتماد به نفس خودت کار کنی و طوری باشی که از این مدل پسرها فاصله بگیری. 

باید طوری باشی که اصلا جرأت نکنه بهت همچنین حرفی بزنه. 

متاسفانه راه میدن چون هم قد بلنده هم کارمند بانکو خیلیا تا بشنون کارمند بانک،راضی میشن

اصلا بذارن بیاد هم لاشیا از چند کیلومتری داد میزنن ما لاشی هستیم