2777
2789
عنوان

احمق بی‌شعور بهش گفتم نخوررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 106 پست
راحت شدی؟ چه دل پری دارررریهمش برمیگرده به مامان بابات. بچه از همون اول اینجوری نیست وقتی هرچی میخوا ...

نه والا ، دارم دیوونه میشم 

از روز اول هی به مامانم گفتم باهاش درست برخورد کن ، گوش نکرد

یه سالش بود داشت شیر می‌خورد،  مامانم اعصابش از یه جای دیگه خورد بود ، بچه رم ناآرامی میکرد ، جوری پرتش کرد غش کرد از گریه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۱سالمه دیوونم کرده بخداحالا از ۶رچی بچس بهم میخوره دیگه

ای بابا عزیرم حق داری میدونم عصبی میشی بچه ها یک کارهایی میکنن که رو مخ هست ولی باید با سخت گیری جلوی داداشت رو بگیرین نه با کتک گناه داره بچه رو بزنی عزیزم 

دلم نمیخواد اینو بگم ولی یک جایی ب بعد تنها راه سلامت اعصاب ما دخترا ازدواجه، اونم با آدم خوووووب

گاهی اوقات بعضی دخترا با آدم بد هم که شده ازدواج میکنن تا فقط از این زندگی گوه نجات پیدا کنن

نمیخوام تشویقت کنما ولی اگه من بودم یجوری میزدمش که دیگه هوش نکنه از این غلطا کنه

خودمم دلم میخواد انقد بزنمش تا بمیره طوری که پزشکی قانونیم تشخیصش نده 

ولی ۲تا مشکل هست 

یک اینکه اگه بزنمش اونم وحشی ار میشه میاد منو میزنه 

دو اینکه پدرم ه بفهمه زدمش میکشتم

کار خوبی میکنی تروخدا بچه نیارررررررررر

بچه تربیتش دست خود ادمه عزیزم

اونکه از تو شکم مادر لجباز و بی تربیت و اعصاب خرد کن نمیشه

هرجور پدر مادر باشن بچم همونجور میشه

انقدر بچه کوچیک میشناسم که اروم‌و مودبن

ای بابا عزیرم حق داری میدونم عصبی میشی بچه ها یک کارهایی میکنن که رو مخ هست ولی باید با سخت گیری جلو ...

اخه چطوری 

وقتی حرف و زبون خوش حالیش نمیشه 

براش میوه  و لقمه میزارم بر میگردونه 

بخدا کافیه یه دقیقهههههههه ببینیش تا بفهمی چی میگم مثه بچه های دیگه نیس

عزیزم گناه داره میدونم نگرانشی میدونم اذیتت میکنه ولی اون طفلک جز تو کسیو نداره عصبانیت و این رفتاراش شاید بخاطر اینه مامانت دعواش میکنه اونم خشمشو سر تو خالی میکنه 

نمیدونم چی بگم فقط خدا صبرت بده هواشو داشته باش گناه داره

نه والا ، دارم دیوونه میشم از روز اول هی به مامانم گفتم باهاش درست برخورد کن ، گوش نکردیه سالش بود د ...

آخی چقد ناراحت شدم پس مقصر اون بچه نیست مقصر مادرتونه چ طوری دلش اونده اخه🥺

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را