2777
2789
عنوان

احمق بی‌شعور بهش گفتم نخوررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 106 پست

آخی چجوری دلت میاد بچه ۹ ساله اینجوری بگی عزیزم 

خب از تو گوگل یا اینستا نگاه کن میتونی خوراکی های سالم براش درست کنی مثل چیپس و پفک ولی خوشمزه تر 

تو این سن با جنگ و دعوا اون بچه درست نمیشه کوچولوعه هوس میکنه خب🥲🥲 فقط با گول زدن میشه کمکش کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راحت شدی؟ 

چه دل پری دارررری

همش برمیگرده به مامان بابات. بچه از همون اول اینجوری نیست وقتی هرچی میخواد در اختیارش میزارن پرروش میکنن همین میشه. هیچکس نمیتونه تحمل کنه این بچرو من خودم سرم درد نمیکنه واسه زدن اگه داداشم بود جوری میزدمش صدا سگ بده 

آخی چجوری دلت میاد بچه ۹ ساله اینجوری بگی عزیزم خب از تو گوگل یا اینستا نگاه کن میتونی خوراکی های سا ...

۹ سال ۱۰ سال بچه نیست عزیزم

این رسما خودشو به فنا داره میده پس فردا دیابت و چربی و تیرویید میگیره

آخی چجوری دلت میاد بچه ۹ ساله اینجوری بگی عزیزم خب از تو گوگل یا اینستا نگاه کن میتونی خوراکی های سا ...

بخدا کافیه یه دقیقهههههههه ببینیش تا بفهمی چی میگم 

مثه بچه های دیگه نیس 

خدا میدونه حالم از کاراش بهم میخوره البته شیرین بازیای خودشم داره ها ولی خب در کل بدرد نخوره

دلم نمیخواد اینو بگم ولی یک جایی ب بعد تنها راه سلامت اعصاب ما دخترا ازدواجه، اونم با آدم خوووووب