2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرمن اول اقا باید حساب کنه 

اونم نه دیت اول کلا تا چندتای اولو بعدش خانوم هم میتونه دعوت کنه 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

ببین من قبلا خیلی جوگیر شده بودم خودم حساب میکردم 

ولی فهمیدم اینجوری فقط شأن آدم میاد پایین و اون از تو توقع داره حتی توی زندگی هم تو براش خرج کنی

وظیفه پسر مردم این نیست پول لباس و لوازم آرایش و گوشی و  طلا و...بده ولی دیگه وقتی بیرون میرن درحد یه حساب کردن کافه و غذا هم اگه هزینه نکنه دیگه هیچی

شما هم اگه اون سه بار حساب کرد یبار توی خونه غذا و دسر و کیک درست کن ببر یا مثلا تنقلات ببر

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
ببین من قبلا خیلی جوگیر شده بودم خودم حساب میکردم ولی فهمیدم اینجوری فقط شأن آدم میاد پایین و اون از ...

آفرین به این سطح از درکتون از یه رابطه ❤️

دقیقا که همینطوره تقسیم خرج واقعی باید همینطور باشه 

منتهی با یه پسر خسییس آدم نمیدونه چیکار کنه😂☹️

آفرین به این سطح از درکتون از یه رابطه ❤️دقیقا که همینطوره تقسیم خرج واقعی باید همینطور باشه منتهی ب ...

پسر خسیس رو باید بدی به مامانش نگهش داره

یکی که دوتا پرس غذا هم زورش بیاد حساب کنه دیگه گدا محسوب میشه نه خسیس فقط کات کن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿