2777
2789
عنوان

روانشناسی توی اروپا به درد میخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 23 پست
هیچ فقط میخام بگم حتما ک نباید یکی قبلا رفته باشه و ب یجا رسیده باشه تا تو بری برو ببین یا شکست میخو ...

خیلی خوشم اومد از حرفت 

حالا ایشونو نمیدونم ولی در مورد منی که دیوانه روانم صدق میکنه

منم میخوام بدونم  من دوست دارم برم ایتالیا مثلا برای فوق  اما از اینده بعدش میترسم

ایتالیا پذیرشش نسب ب سایر کشورا اون طور ک شنیدم راحت تره

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ فقط میخام بگم حتما ک نباید یکی قبلا رفته باشه و ب یجا رسیده باشه تا تو بری برو ببین یا شکست میخو ...

بله درسته ولی در این مورد نتیجه فقط به تلاش و پشتکار فردی مربوط نیست و محیط اثرگذاری زیادی داره.مثل اینه که یه خارجی بخواد بیاد توی ایران به کار روانشناسی بپردازه.قطعا خیلیا ترجیح میدن پیش هم زبون و هم فرهنگ خودشون برن تا کسی که توی یه فرهنگ و زبان دیگه رشد کرده. بخاطر همین خیلی مرددم میترسم این همه درس بخونم بعد مراجع کم باشه یا اصلا نباشه اونجا

بله درسته ولی در این مورد نتیجه فقط به تلاش و پشتکار فردی مربوط نیست و محیط اثرگذاری زیادی داره.مثل ...

ریسک های بزرگ موفقیت های بزرگ 

حالا از اینام بزرگیم تو ایران نمیشه ب موفقیت های ک دوس داری برسی 

اون دوتارو نمیدونم ولی المان اصلا انقدر به انسانی بها نداده بیشتر شاخه های تجربی چندسال اخیرم ب شدت ...

درسته سپاس از لطف و راهنمایی تون 🌹

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
از بورسیه استانی چیزی میدونی؟؟؟ من به امید اون میخوام برم روان

شنیدم بورسیه میدن آره 

اتفاقا چون خودمم میخوام اطلاعات بگیرم و چون اینستا خیلی باهوش هست و فهمید من به یکی پیام دادم که دوست دارم  برم ایتالیا، سریع تو اکسپلورم یک پیجی رو نشون داد😂😂😂میخوای اسمش رو بهت بگم؟ شاید به کارت بیاد، البته نمیدونم باز خب

سوئیس و فرانسه چطور؟ بعد چطور میگند آزمایشات روانشناسی از دانشگاه لایپزیک آلمان شروع شد؟

به نظرتون من بخام برای مقطع دکترا رو خوندن مهاجرت کنم 

لازم نیس که از اول بخونم؟؟ 

راجب مهاجرت با این رشته چیزی میدونین؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻