2777
2789

سرماخورده بوده بعد حالش خوبه نه سرفه و نه هیچی‌.فقط بی‌حال هست یکم.اومد خونمون ماسک هم زده بود .شوهرم اومد ی ثانیه نشست چای خورد .الان بهم میگه حالا مامانت اومد خونه مون.ولی الان من گلو درد دارم.یعنی ۵ دقیقه بیشتر نشد.با فاصله هم نشسته بودن!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل مادرشوهر من مریض باشیم از راه دور نگاهش کنیم فردا میگه گلوم میسوزه منو مریض کردین🤣🤣

جواب شوهرم چی بدم...بابا دور نشسته بودن بنده خدا مامانم ماسک داشت .۵ دقیقه بیشتر نشد...ویروسه چجوری وقت کرد بره تو بدن شوهرم و بعدش گلو درد بشع

منم وسواس مریضی دارم کسی کسالت داشته باشه بیاد خونمون روانی میشم جایی بخوام برمم زنگ میزنم مطمئن بشم مریض نیستن

چون دو سال پیش زن داییم یه کسالت عادی داشت اومد خونمون دو روز بعد رفتنش من جوری افتادم زمین داشتم میمردم قشنگ ۴ ماه من تو بستر مریضی بودم چون تو بدن من وحشتناک نشون داد الان وسواسی شدم 

جواب شوهرم چی بدم...بابا دور نشسته بودن بنده خدا مامانم ماسک داشت .۵ دقیقه بیشتر نشد...ویروسه چجوری ...

بزن به شوخی و جوابشو بده مسئله بزرگی نیست که بگو از بس مامانمو دوست داری تو مریضیش شریک شدی 

شوهرمنم اینطوریه همش دنال بهونه س از دور خانواده من، دو روز خونه مامانم بودم دخترم سرماخورد میگه خانوادت مریضش کردن، ده ساله ازدواج کردیم هر بار هرکدوم مریض شدیم میگه خانوادت مریضمون کردن ان شالله خدای خانوادم بگیرتش