2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین سوال بالا هجده

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 117 پست
جدی؟ چه خوب پس برای تو هم عقد بهتر از بعد عروسی بود؟ هر وقت میاد خونه از مرخصی بهش میگم فرصتمون کمه ...

نترس بابا

البته من از زمان عقدم ۲۳ کیلو چاق ترم. خیلی بد قواره شدم...

ولی چون شوهرم از خدا می‌ترسه نگاه به کسی نمیکنه، همیشه به نظرش من خوبم...

اگر کسی بخواد نگاه کنه واقعا بدبخت میشی چون اون لحظه تو ذهنش نمیاد که مثلاً این زنه نزاییده که هیکلش خراب بشه چاق بشه. یا مثلاً بعضیا ژنتیکی اصلا هیکل شون خراب نمیشه. خلاصه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس باباالبته من از زمان عقدم ۲۳ کیلو چاق ترم. خیلی بد قواره شدم...ولی چون شوهرم از خدا می‌ترسه نگا ...

من بعد زایمان و یه سقط و یه کورتاژ همونم حس میکنم به ژنتیک ربط داره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نه حقیقتش ،

خب باز بد نیست 

ببین شوهر من به زبون می‌آورد که دوست ندارم هر زمانم اراده رابطه می‌کرد باید تو هر موقعیتی باید رابطه برقرار میشد 

ولی وقتی من میخواستم نه .....

عطر ۴ میلیونی به خودم میزدم میگفت بو پیرزن میدی بو گدا میدی بدم میاد از بوت بو استفراغ میدی ریالی ام برام هزینه نمیکرد 

لباس باز میپوشیدم میگفت برو از کنار من دختره پر لک تو بدنت پر از لکه بدم میاد بهت دست بزنم 

خیلی عذر میخوام خیلی عذر میخوام رابطه اورال داشتیم بهم میگفت خیلی عذر میخوام که اینجوری بیان میکنم تو فقط سرشو میخوری بقیه تا ته میخورن 

و هزار در هزار بهانه دیگه