2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین سوال بالا هجده

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 117 پست
چرا تو شروع نمیکنی؟ صبر میکنی بعد دوماه اون بیادآرایش کن لباس خواب بپوش لوندی کنقراره خودشون هوس کنن ...

با اون حرفا که میزنه حقیقت ازش متنفرم اما گاهی حس نیاز اذیتم میکنه دچار سردرگمی و دوگانگی شم

هی چی بگم اون لحظه فقط صدای شکستنم رو شنیدم

دو هم بگو تا اونم خورد بشه چرا فقط تو تنها دلت بشکنه

بعدم نگو پول بده برم مژه بذارم خوشگل بشم

بگو میدونم چشمام اینقد قشنگه که نیازی به مژه نداره اما واسه تنوع بد نیست یه مدت بذارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردا واقعا ب این موضوع بو اینا حساسن ما روزی چن بار رابطه داریم ولی یبار موقع پریودم خواستیم رابطه ب ...

س ک س توی پریودی = عوووووووق

ب تمام معنا حالم بهم خورد

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

همه مثل هم نیستن خیلی ها رابطه جنسی براشون مهمه خستگی حالیشون نیس

کلن برای مرد رابطه جنسی مهمه مگر اینکه واقعا میلی به زنش نداشته باشه 

مردا غریزه جنسی شون خیلی بیشتر از ماس 

و من واقعا اسی رو درک میکنم چون این مرد هم دلش رو میشکنه و هم خودش نیاز داره 

شوهر من یکی از همون مرداست همیشه ام جنگ و دعوا داریم سرش 

شوهرم بددهنه زودجوشه عصبیه و دهن بین بچه ننه دهن لق و... برا همین حس ج بهش ندارم ولی اون میگه زوری باید نیاز منورفع کنی هرچی میگم بخاطر رفتارات حس ندارم ولم کن دست از سرم برنمیداره

خب تا چند سالگی دیگ اینطوره؟ اگر واقعا این ک شما میگید باشه پس بچه واقعا فاصله میندازه بین زن و شوهر ...

تا دو سه سالگی. بعدشم بچه بعدی😃😁

اتفاقاً از موقعی که بچه داشتیم لذت و هیجانش بیشتره...چون خیلی دیر به دیره و قطعی نیست هر موقع بخوای...

من بعد عروسی که هفته ای دوبار بود، می‌گفتم دیگه هیچ وقت لذت رابطه تو عقد رو نمیچشم...

الحمدلله زودی بچه آوردم اون لذت تکرار شد😅

ایشون دلش خونه چون شوهرش مشکل داره وگرنه خودشم دلش میخواد الکی بهش نگیم ماهی یکبار عادبه شوهرش باید ...

اینم عادی میشه عزیزم .

ما اوایل حتی روزی چندین بار ، پیش میومد .

الان ممکنه گاهی اوقات بشه ماهی یکبار .

ذات آدمه ، عادی میشه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

شوهر من یه چیز خر شهوتی و سادیسمی بود هر روز هم میخاست تا بانگستم بهش می‌خورد سیخ میشد جرات نمیکردم نفس بکشم نه به درد من نه به مریضی من به خاست من اهمیتی نمی‌داد به نیاز من توجهی نمی‌کرد در حالت مرگ هم بودم باید به طور کارشو می‌کرد جالب اینکه وقتی باهام دعوا می‌کرد مثلا منو مجازات می‌کرد و ازم رابطه نمیخاستم و محلم نمیداد ولی خدا میدونست چقدر آرزو داشتم همیشه همینجور بمونه مرتیکه هوسباز از هر چی سک. سع بیزارم کرد

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
تا دو سه سالگی. بعدشم بچه بعدی😃😁اتفاقاً از موقعی که بچه داشتیم لذت و هیجانش بیشتره...چون خیلی دیر ...

جدی؟ چه خوب پس برای تو هم عقد بهتر از بعد عروسی بود؟ 

هر وقت میاد خونه از مرخصی بهش میگم فرصتمون کمه بهم میگه مگ قراره بمیریم اما من تو ذهنم به این فکر میکنم بعد زایمان اندامم بهم میریزه میترسم دو تامون سرد بشیم تا حالا چند بار گفته من اصلا سرد نمیشم ولی خودم خیلی میترسم از این شرایط