2777
2789
عنوان

مامانم سوجان رو میبینه میگه مثل توعه و گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هوای مادرتو داشته باش توی دلش آشوبه همینو بهت بگم

قدرشم بدون همین الان برو ببوسش

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

عزیزم پیش مادرت خودتو غمگین نشون نده گناه داره غصه میخوره 

الهی خدا یکی بهترشو قسمتت کنه 

همون بهتر که زود رفت بعد از ازدواج میذاشت میرفت خیلی بدتربود

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
عزیزم پیش مادرت خودتو غمگین نشون نده گناه داره غصه میخوره الهی خدا یکی بهترشو قسمتت کنه همون بهتر که ...

🥲🥲🥲منم مامانم همش میخوابه هی میاد سرکار میکشه تو اتاقم ببینه دارم گریه میکنم یا نه یسری وسیله واسه جهیزیه گرفته بود... اینا عذاب شدن 

برگشت به آزادی🕊

🥲🥲🥲منم مامانم همش میخوابه هی میاد سرکار میکشه تو اتاقم ببینه دارم گریه میکنم یا نه یسری وسیله واس ...

بخدا مامانا خیلی گناه دارن خودتونو شاد نشون بدید میدونم سخته ولی چاره نیست 

الهی خدا یه بخت خوب قسمت همه مجرداکنه به حق این شب عزیز

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

اسی جان من که واقعا برات ناراحت شدم بغض کردم دوست خوبم ممکنه سخت باشه ولی به این فکر کن که شکر خدا با وجود بچه از هم جدا نشدین و اینکه خدا میخاد باهات کاری کنه خیلی سر سخت و قوی بار بیای تو الان با حقوق خودت میتونی کلی به خودت برسی خودتو قشنگ کنی و اینکه ادامه تحصیل بدی ،مردها تو دیدن دخترای خوشگل ضعف دارن نزار نقطه ضعف داشته باشی