2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین سوال بالا هجده

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 117 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه مثل هم نیستن خیلی ها رابطه جنسی براشون مهمه خستگی حالیشون نیس

حتما طبع گرم و خشکی دارن پر انرژی تر ن. یا اینکه کارشون کم و سبکه.

من و شوهرم هردو داااااغ بودیم ولی از خستگی اینطوری میشیم...گاهی کارمون سبک تر میشه خیییییییلی فرق داریم...

الآنم گاهی دیگه خیییییییلی میگذره، اصلا دست به هم نمی‌زنیم شوهرم منو زیادم نگاه نمیکنه. چون ممکنه به زناشویی ختم بشه بعد کی بره حموم تو این سرما و خستگی 😅

البته ما تپل هستیم فک کنم لاغر ها طبع شون یه جور دیگه س

خلاصه نسخه واحد نپیچید آدما خیییییییلی فرق دارن...

نگاهت زیباس چه فایده عزیزم

فدات اسی غیرتشو تحریک کن بگو دلم خوشه شوهر دارم عرضه نداری بهم برسی باید خودارضایی کنم تو مرد نیستی 

یه چندبار تحقیرش کنی برای اینکه لجتو در بیاره و ثابت کنه مرده میاد سمتت

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
حتما طبع گرم و خشکی دارن پر انرژی تر ن. یا اینکه کارشون کم و سبکه.من و شوهرم هردو داااااغ بودیم ولی ...

منم همین و میگم .‌شوهرمن نظامیه هر دوماه ی هفته مرخصی داره همش ماموریته بی نهایت خسته و بی خوابه ولی در روز حتما در حده ی ساعت میاد نمیتونه تحمل کنه هرکسی ی جوره