2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین سوال بالا هجده

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 117 پست
خب باز بد نیست ببین شوهر من به زبون می‌آورد که دوست ندارم هر زمانم اراده رابطه می‌کرد باید تو هر موق ...

نگو که هنوزم شوهرته

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بو نمیدم .... هیچ علائم ندارم

ع یزم به چکاپ برو اگه نداشتی بزن دهن شوهرت بگو تو اصلا بلد نیستی رابطه داشته باشی مشکل داری

در ضمن اوایل ازدثاج بلکه هر شب باشه

بعد به هفته ای چند بار بعدم هفته ای یکبار و همینطور کمتر

این نرمالشه گفتم

بعضی مردا هم مثل شوهر بنده حالیش نیس هیچی مثل اینکه سال اوله تعداد بالا هستیم که من واقعا بدنم نمیکشه

حتما چکاپ برو 

کنارش شوهرتم کنترل کن همه جوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام جداشم برام دعا کنین با خیر و خوشی جدا شم خیلی دل آشوبه دارم

انشالله دلت آروم شه یه آدم خوبم سر راهت قرار بگیره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اصلا مساله من اینه از رابطه بدش میاد با من میگم که بهم میگه با دس ..... یبار بهم گفته بود گشاد یبار ...

این مطمئن باش جای دیگه دیده که داره باتو مقایسش میکنه 

وقتی جسمتو نمیخاد چرا با دست براش انجام میدی؟

با اون حرفا که میزنه حقیقت ازش متنفرم اما گاهی حس نیاز اذیتم میکنه دچار سردرگمی و دوگانگی شم

ببین عزیزم مشکل تو زندگی همه هست نمیتونیم بگیم کسی مشکلی نداره فقط تو هر زندگی متفاوته

اینکه نسبت ب همسرت تنفر داری و رابطتون سرده باید ب فکر راه چاره باشید همیشه اخرین راه حل جدایی هست برای بهتر شدن زندگیتون هردوتاتون باید تلاش کنید با شوهرت رک صحبت کن بگو زندگیمونو بهتر و صمیمی کنیم تا کی فاصله تا کی دوری

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن