2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین سوال بالا هجده

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 117 پست
باز شروع شد کلاس گذاشتن با این قضیه.عزیز، اسی دلش خونه تو داری کلاس میذاری که روزی چندین بار رابطه د ...

ایشون دلش خونه چون شوهرش مشکل داره وگرنه خودشم دلش میخواد الکی بهش نگیم ماهی یکبار عادبه شوهرش باید بره دکتر مشکلشو حل کنه منم کلاس نذاشتم تازه سه ماهه عروسی کردیم قطعا کمتر میشه بعد چند سال ولی دیگ ماهی یک بار بنظر من عادی نیست 

من سرد هستم اما نه دیگه سال به سال سمت من نمیاد منم نمیرم چون میگه با دست .....

ببخشید اینو میگم شاید عادت به خودار...داره ک فقد بادست میشه و ازشماهم اینجوری میخاد

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر به خودت میرسی و از عطر و ادکلن استفاده میکنی؟ حمام رفتن تنها کافی نیست، اگه از اول ازدواجتون سر ...

راستش میگرن دارم عطر نمیزنم اما حمام مرتب میرم دیروز گفتم بزار برم آرایشگاه مژه اینا بزارم خوشگل بشم گفت نمیخواد

اگه واقعا بو باشه ، خودت هم متوجه میشی ، پس اکه خودت بو رو متوجه نمیشی ، پس داره میپیچونه .

نه اینکه بگم حتما داره بهت خیانت میکنه ، چون اکه اینکارو بکنه ، به نظرم ما زن ها ، حس ششممون قویه و متوجه میشیم .

به نظر من بیشتر از سرد مزاجیه .

اینکه مردی هم ، هر شب بخواد ، یا زیادی گرم مزاجه یا اوایل ازدواجشونه .

وگرنه به مرور رابطه کم میشه . 

رابطه تون رو یکم قوی تر کنید . از هم خیلی فاصله نگیرید عزیزم ، اکه همدیگه رو دوست دارید 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اصلا مساله من اینه از رابطه بدش میاد با من میگم که بهم میگه با دس ..... یبار بهم گفته بود گشاد یبار ...

بگو من گشاد نیستم تو خیلی ریزی

بعدم بگو یه نگاه به پایینت بنداز حیف اندازش ریزه وگرنه فکر میکردم بدن یه سیاه پوسته از بس زشته

بگو اونجام از صورت تو سفید تره

بعدم بگو مردی که نتونه زنشو ارض اع کنه اصلا مرد نیست هر موجودی که د و ل داشت و که نمیشه بهش گفت مرد

وگرنه خر از خیلی مردای بی عرضه مرد تر به حساب میومد

بیشتر بگم؟؟؟؟   

از کجا بفهمم

همراه من رو نصب کن یا اگه ایرانسلع ایرانسل من رو‌نصب کن رو گوشی خودت اما با شماره همسرت 

تماس و پیامک های که به هر شماره ای داده میاد بالا تا سه ماه گذشته میفهمی خیانت کرده یا نه 

بعضیا نوشتن روزی دوبار رابطه دارن ،یاتاقان نمی سوزونید،ماشالله چه جونی دارید ،من هفته ای یبار بیشتر بخواد  بیاد پیشم با پشت دست میزنم دهنش ،حوصله دارید از صبح پاشو غذا جارو لباس هزار جور کار ،تازه سرویسم بدم 

ایشون دلش خونه چون شوهرش مشکل داره وگرنه خودشم دلش میخواد الکی بهش نگیم ماهی یکبار عادبه شوهرش باید ...

وقتی بچه بیاری دوماه یه بار هم عادی میشه.

اصلا خستگی نمی‌ذاره بخوای. مرد خستگی کار و پول درآوردن ،زن خستگی بچه داری. وقتی هم بخوای ، تا چند شب فرصتش پیش نمیاد. بچه نمی‌خوابه اذیت می‌کنه و و و....

بو نمیدم .... هیچ علائم ندارم

چرا تو شروع نمیکنی؟ صبر میکنی بعد دوماه اون بیاد

آرایش کن لباس خواب بپوش لوندی کن

قراره خودشون هوس کنن بیان سمتمون؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
وقتی بچه بیاری دوماه یه بار هم عادی میشه.اصلا خستگی نمی‌ذاره بخوای. مرد خستگی کار و پول درآوردن ،زن ...

خب تا چند سالگی دیگ اینطوره؟ اگر واقعا این ک شما میگید باشه پس بچه واقعا فاصله میندازه بین زن و شوهر. 😕