2777
2789
‍ 🔴 ماجرای رمزآلود خانه وحشت در رشت؛ قرنطينه‌ای که ۳سال طول کشیدیک گروگانگیری بسیار عجیب وغریب در ر ...

🔴 پرده دیگر از ماجرای گروگانگیری وحشت‌انگیز در رشت

هدف اصلی گروگانگیرها این بود که اموال این خانواده را به نام خود بزنند. علم‌خواه به هفت صبح می‌گوید گروگانگیرها بالای 30 میلیارد ضرر مالی به آن‌ها زده‌اند. او در این باره توضیح می‌دهد: «یک قسمت اموال به اسم خانمم بود. یک قسمت هم برای پدر همسرم و برادر همسرم. هم اموال منقول و هم غیرمنقول. آن‌ها برای بالا کشیدن این اموال از ما وکالت گرفتند. زمانی که می‌خواستند همسرم را برای گرفتن وکالت ببرند، دست‌های همه ما را از پشت بستند و بچه کوچکمان را خواستند از لوستر آویزان کنند و گفتند اگر کوچک‌ترین حرکتی بکنید بچه‌هایتان و خودتان را می‌کشیم. همسر من هم ساکت رفت و ساکت آمد.» او در پاسخ به این سوال که دفتردار آشنای گروگانگیران بود یا نه گفت: «من 10 سال با همان دفترخانه کار می‌کردم و دفتردار من را می‌شناخت. با این حال... نمی‌دانم چه بگویم.» 

جزئیات این پرونده و چگونگی گروگانگیری این خانواده و شکنجه‌های شدید روحی و روانی آن‌ها مدتی پیش در یکی از رسانه‌های گیلان منتشر شد اما آنچه که برای همه یک علامت سوال باقی ماند این بود که چطور خانواده علم‌خواه موفق شدند از دست گروگانگیرها آزاد شوند. آنطور که این وکیل دادگستری به «هفت صبح» می‌گوید یک درگیری داخلی بین گروگانگیرها باعث شد ماجرا برای پلیس لو برود.

گروگانگیرها تمام خانه آقای علم‌خواه را دوربین مداربسته کارگذاشته بودند و از طریق موبایلشان حرکات آن‌ها را چک می‌کردند. پلیس وقتی آن موبایل را باز کرد با فیلم‌های دوربین مداربسته که در گوشی او ذخیره شده بود، مواجه شد.

علم‌خواه در ادامه توضیح می‌دهد:‌«پلیس آن پسر را دستگیر کرد و از طریق او موفق شد باقی گروگانگیرها را دستگیر کند. آن‌ها همچنین از طریق رصد کردن گروگانگیرها خانه ما را پیدا کردند و ما را نجات دادند.» علم‌خواه درباره لحظه‌ای که پلیس آن‌ها را پیدا کرد می‌گوید: «وضعیت روحی خیلی بدی داشتیم. دهانمان قفل شده و نمی‌توانستیم حرف بزنیم. فقط گریه می‌کردیم. پلیس‌ها هر چه به ما می‌گفتند صحبت کنید، داد بزنید و بگویید که چه بر سر شما آمده ما نمی‌توانستیم.‌وقتی دیدند وضعیت روانی ما خیلی افتضاح هست با ماشین خودشان ما را به اداره آگاهی بردند و از ما پرستاری کردند تا کمی توانستیم حرف بزنیم.» 

به گفته علم‌خواه تا به حال 7 نفر دستگیر شده‌اند و در بازداشت موقت هستند. همه آن‌ها سابقه داشتند و همین کار را پیش از این در هشتگرد انجام داده بودند. آن‌ها آن زمان دستگیر شده بودند اما با قرار وثیقه آزاد و به رشت فرار کرده بودند. این وکیل دادگستری می‌گوید آن‌ها می‌خواستند قبل از فرارشان همه خانواده را به قتل برسانند و بعد سراغ گروگانگیری بعدی بروند. زنی که در دسته گروگانگیرها بود اهل اطراف رشت بود و دیگران اهل شهرهای دیگر بودند. آن‌ها باهم نسبت خانوادگی نداشتند و به خاطر این کار باند تشکیل داده بودند.

آلیس در سرزمین عجایب

‍ 🔴 ماجرای رمزآلود خانه وحشت در رشت؛ قرنطينه‌ای که ۳سال طول کشیدیک گروگانگیری بسیار عجیب وغریب در ر ...

🔴 پرده دیگر از ماجرای گروگانگیری وحشت‌انگیز در رشت

هدف اصلی گروگانگیرها این بود که اموال این خانواده را به نام خود بزنند. علم‌خواه به هفت صبح می‌گوید گروگانگیرها بالای 30 میلیارد ضرر مالی به آن‌ها زده‌اند. او در این باره توضیح می‌دهد: «یک قسمت اموال به اسم خانمم بود. یک قسمت هم برای پدر همسرم و برادر همسرم. هم اموال منقول و هم غیرمنقول. آن‌ها برای بالا کشیدن این اموال از ما وکالت گرفتند. زمانی که می‌خواستند همسرم را برای گرفتن وکالت ببرند، دست‌های همه ما را از پشت بستند و بچه کوچکمان را خواستند از لوستر آویزان کنند و گفتند اگر کوچک‌ترین حرکتی بکنید بچه‌هایتان و خودتان را می‌کشیم. همسر من هم ساکت رفت و ساکت آمد.» او در پاسخ به این سوال که دفتردار آشنای گروگانگیران بود یا نه گفت: «من 10 سال با همان دفترخانه کار می‌کردم و دفتردار من را می‌شناخت. با این حال... نمی‌دانم چه بگویم.» 

جزئیات این پرونده و چگونگی گروگانگیری این خانواده و شکنجه‌های شدید روحی و روانی آن‌ها مدتی پیش در یکی از رسانه‌های گیلان منتشر شد اما آنچه که برای همه یک علامت سوال باقی ماند این بود که چطور خانواده علم‌خواه موفق شدند از دست گروگانگیرها آزاد شوند. آنطور که این وکیل دادگستری به «هفت صبح» می‌گوید یک درگیری داخلی بین گروگانگیرها باعث شد ماجرا برای پلیس لو برود.

گروگانگیرها تمام خانه آقای علم‌خواه را دوربین مداربسته کارگذاشته بودند و از طریق موبایلشان حرکات آن‌ها را چک می‌کردند. پلیس وقتی آن موبایل را باز کرد با فیلم‌های دوربین مداربسته که در گوشی او ذخیره شده بود، مواجه شد.

علم‌خواه در ادامه توضیح می‌دهد:‌«پلیس آن پسر را دستگیر کرد و از طریق او موفق شد باقی گروگانگیرها را دستگیر کند. آن‌ها همچنین از طریق رصد کردن گروگانگیرها خانه ما را پیدا کردند و ما را نجات دادند.» علم‌خواه درباره لحظه‌ای که پلیس آن‌ها را پیدا کرد می‌گوید: «وضعیت روحی خیلی بدی داشتیم. دهانمان قفل شده و نمی‌توانستیم حرف بزنیم. فقط گریه می‌کردیم. پلیس‌ها هر چه به ما می‌گفتند صحبت کنید، داد بزنید و بگویید که چه بر سر شما آمده ما نمی‌توانستیم.‌وقتی دیدند وضعیت روانی ما خیلی افتضاح هست با ماشین خودشان ما را به اداره آگاهی بردند و از ما پرستاری کردند تا کمی توانستیم حرف بزنیم.» 

به گفته علم‌خواه تا به حال 7 نفر دستگیر شده‌اند و در بازداشت موقت هستند. همه آن‌ها سابقه داشتند و همین کار را پیش از این در هشتگرد انجام داده بودند. آن‌ها آن زمان دستگیر شده بودند اما با قرار وثیقه آزاد و به رشت فرار کرده بودند. این وکیل دادگستری می‌گوید آن‌ها می‌خواستند قبل از فرارشان همه خانواده را به قتل برسانند و بعد سراغ گروگانگیری بعدی بروند. زنی که در دسته گروگانگیرها بود اهل اطراف رشت بود و دیگران اهل شهرهای دیگر بودند. آن‌ها باهم نسبت خانوادگی نداشتند و به خاطر این کار باند تشکیل داده بودند.

آلیس در سرزمین عجایب

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🔴 پرده دیگر از ماجرای گروگانگیری وحشت‌انگیز در رشتهدف اصلی گروگانگیرها این بود که اموال این خانواد ...

🔴 جزییات بیشتر از گروگانگیری خوف‌ناک در رشت از زبان «دادستان»

👈فلاح میری دادستان رشت:

🔹موضوع گروگان‌گیری یک خانواده در رشت با بازداشت گروگان‌گیرها پایان یافته است. 

🔸موضوع گروگان‌گیری این خانواده در ملاقات مردمی دادستانی مرکز استان گیلان مطرح شد و بلافاصله پس از این گزارش و با حساسیت بالا و پیگیری جدی تیم‌های تخصصی در صحنه حاضر و گروگان‌ها از چنگ گروگان‌گیران آزاد شدند.

🔹گروگان‌گیرها در تمام بخش‌های خانه دوربین نصب کرده بودند و تمام حرکات گروگان‌های را رصد می‌کردند و گروگان‌گیرها در مدل رفتاری خود به گونه‌ای عمل می‌کردند که به گروگان‌ها اجازه عملی که منجر به کشف فعالیت آنها بشود نمی‌دادند و در صورت انجام هر اقدام خارج از پروتکلی آنها را تهدید می‌کردند.

🔸در حال حاضر دستور بازبینی دوربین‌های نصب شده در محل گروگان‌گیری صادر شده تا مشخص شود چند نفر با گروگان‌گیرها در ارتباط بوده‌اند. سال ۱۴۰۱ گروگان‌گیرها به پسر کوچک این خانواده داروهایی می‌دادند که قادر به راه رفتن نباشد و غش کند. 

🔹آنها به والدین این کودک گفته بودند که مادربزرگ‌اش او را جادو کرده است و به همین دلیل، بین والدین کودک و مادربزرگ او درگیری ایجاد می‌شود و در پی این درگیری، مادربزرگ خانواده فوت می‌کند. 

🔸در حال حاضر، این موضوع را هم در دست بررسی داریم که آیا این موضوع قتل بوده یا خیر، زیرا مادر این کودک و همسرش از نحوه برخوردشان با مادر خود به واسطه موضوعی که گروگان‌گیرها به آنها گفته بودند، عذاب وجدان دارند

آلیس در سرزمین عجایب

منم برام سوال شد خانواده ی آقا چرا پیگیر نشدن؟

همه روتلفنی دست بسرمیکردن اخرم همسایشون بدادشون رسیده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان اینجام دعوا میشه پلیس اگاهی رشت اعلام کرده فرد جانی تو جلسه خانم جلسه ای ها این خانواده رو نشو ...

میشه بالاخره باید ی جا ادمو و نشون کنن دیگه حالا جلسه ای باشه یا مهمونی پارتی فرقی نداره همه جور آدمی همه جا هست 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
دقیقا. اصلا من یه دوستی دارم دکترای پرستاری داره. میگه اگه واقعا این همه مدت دارو مصرف کرده بوده باش ...

بابا شهر بوده حتی تو جنگل‌های آمارتون هم همچنین چیزی قابل باور نیست 

نتونستم هنوز هضم کنم 

یکم عقلانی فک کنیم

خیلی یه جوریه جریانشکسی که دو سال و نیم فقط نون خورده الان باید اسکلتش میموند

اینا زیادی سالم به نظر میرسن حتی افسردگی تو نگاهشون نیست محاله همه چیزو بگن   چرا باید گروگانگیر ۲سال ونیم براشون وقت بزاره همون یکی دو ماه اول املاک رو رد می‌کرد نقد می‌کرد و تمام این وسط ی چیزی درست نیست 

الان اینجام دعوا میشه پلیس اگاهی رشت اعلام کرده فرد جانی تو جلسه خانم جلسه ای ها این خانواده رو نشو ...

کاری نداره کسی که دنبال سوژه باشه ی جایی میره که هم بتونه راحت اطلاعات بگیره هم کمتر بهش شک کنن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بابا شهر بوده حتی تو جنگل‌های آمارتون هم همچنین چیزی قابل باور نیست نتونستم هنوز هضم کنم یکم عقلانی ...

اصلا امکان ندارد غذای هرروزشون نون لواش بوده باشه و زنده باشن. سر یه سال از سوتغذیه می‌مردن.

فقط دوست دارم بفهمم مغز متفکر پشت این دراما کی بوده و هدفش از ساختن این داستان چی بوده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻