2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاین سوال بالا هجده

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 117 پست
همبنجوری میگه حس میکنم بدش میاد منم پیشش نمیخوام بهم بر میخوره

کلا جز مساعل جنسی. مشکل دیگم دارید مثلا اخلاقش بد باشه یا دعوا زیاد میکنین باهم و...؟؟؟

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی به دروغ گفتن نداره طبع آدما با هم فرق داره من هیچ وقت نمیتونم تحمل کنم بشه ماهی یک بار مگر اینک ...

باز شروع شد کلاس گذاشتن با این قضیه.

عزیز، اسی دلش خونه تو داری کلاس میذاری که روزی چندین بار رابطه داری؟؟ خوب خوش به حالت

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
از کجا بفهمم

ظبت کن مخفی رو موبایلش بزار برو رو اکاناتش جوری نفهمه زیر نظرش بگیر ببین نسبت به قبلا چه تعقیراتی کرده راجب نشونه های خیانت تحقیق کن ببین اینجوره اونم البته اگه بلد نیستی انجام نده که بعدش لو بری دردسر شه

بگومرد ،حداقل زبونت نگه دار هرچی شنیدی باور نکن .اینجا بعضی ها انگار هرچقدر بیشتربگن مدال بهشون میدن ...

زدی تو خال

مدال میدن 

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
اره درك ميكنم ولي همون بوي خوب رو هم تنوع بده . مثلا ژل ميزني جدا اين دفعه دستمال هم استفاده كن يبار ...

اصلا مساله من اینه از رابطه بدش میاد با من میگم که بهم میگه با دس ..... یبار بهم گفته بود گشاد یبار تیره دیگه انقد این حرفارو میزنه متنفرم ازش 

چقدر به خودت میرسی و از عطر و ادکلن استفاده میکنی؟ حمام رفتن تنها کافی نیست، اگه از اول ازدواجتون سرد بودن اوکی، اما اگه به مرور سرد شدن باید علت ریشه یابی بشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
اصلا مساله من اینه از رابطه بدش میاد با من میگم که بهم میگه با دس ..... یبار بهم گفته بود گشاد یبار ...

عزيزم براي گرم شدن رابطتون از مشاور كمك بگير 096400 هست هشت صبح يا دوازده ظهر نوبت ميدن رايگاتم هست سايت پاسخگو هم مشاوره انلاين داره .ان شاء الله خدا بهترينا رو بسازه برات . دركت ميكنم

اسی ناامیدت نمیکنم ولی شوهر منم همینجوری بود کم کم اومد گفت من اصلا از قیافت خوشم نمیاد  و برام مهر نداری و نمیتونم باهات ارتباط برقرار کنم و الانم میخواد طلاقم بده 

کلن بهت بگم هیچ مردی به زنش سرد نیست اونم بخصوص تو این موارد چون مرد از هرچی بگذره از غریزه نمیگذره 

مگر اینکه واقعا میلی به اون طرف نداشته باشه 

منم خیلی به خودم می‌رسیدم دائم دوش بگیر شیو کن عطر بزن ولی میگفت تو خیلی میری حموم بوی حموم میدی همیشه