2777
2789

اگه شما برادر زاده داشته باشید. برادر زاده تون کنکور داشته باشه.  چرا هی بهش میگید نمیای پیش ما و خونه ما؟؟؟ لطفا اگه عمه من هستید اینو نگید. من دکتر نیستم و نشدم و نمیشم. هدفم چیز دیگه ست. از دست عمه ام.   چیکارش کنم؟ واقعا وقت ندارم.  زشت شدم. زرد شدم از درس خوندن.  حتی مو های دستمم نزدم. چشام درد میکنه. خستم از درس . لطفا ب برادر زاده تون گیر ندید. تورو خدا.  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دوست داشتنهههه 😂

اشکال نداره وقتی گله میکنن بگو عمه کی بدش میاد از مهمونی و دورهمی ولی باشه برا بعد فعلا واقعا وقتشو ندارم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

برادر زاده من کنکوریه،می دونم که درس نمیخونه،واینکه جونم براش در می‌ره دلم میخواد باهاش برم بیرون بگردیم و خوش بگذرونیم 

فکر نمی‌کردم ناراحت بشه از این چیزا 

برادر زاده من پسره

منی ک دیشب دوباره عمه شدم😐🤣

اما منو ابجیام کوچیک ترین دخالتی تو زندگی زن داداشام و بچه هاشون نداریم یعنی واقعا صفر صفره دخالت کردنمون اما همچنان عمه بده ایم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه خای من عمه دارن ظاهرن مشتاقن به بچه هامون و بچم دوسشون داره 

اما هربار میره پیششون خمش میخواد مثل اونا بشه و رفتارهایی داره که نمیپسندم  ازشون یاد بگیره

و بهش میگم هم ناراحت میشه که چرا راجب عمه اینطور گفتی 

بچه خای من عمه دارن ظاهرن مشتاقن به بچه هامون و بچم دوسشون داره 

اما هربار میره پیششون خمش میخواد مثل اونا بشه و رفتارهایی داره که نمیپسندم  ازشون یاد بگیره

و بهش میگم هم ناراحت میشه که چرا راجب عمه اینطور گفتی