2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7805 بازدید | 265 پست
انشالاه...من چون دخترم خواهر بزرگتر داشت میزاشتم کنارش میموند و مواظبش بود و خودم میرفتم دنبال کارام ...

حااا خوبه دخترت کمک حالت بوده راحت له خودت رسیدی 

شما بینیتون عمل کردید مشکلی ندارید؟آبریزش تنفس؟

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
ربطش اینه که کم سن و سال باشی واقعیت رو درک نمیکنی، پخته نشدی تو این زندگی بفهمی پوست آدم کنده میشه ...

ولی خداییش پوست ماهم کنده شد تا تونستیم یه خونه بخریم و ماشین و طلا...

یعنی بعضی شبها از شدت فکر کردن و اعصاب خوردی و کلافگی و فشار فکری میزدم بیرون با بغض و ناراحتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال به اینایی که بچه دارن هم بهزیستی بچه میده؟

چون من دلم سه تا می خواد ولی حس می کنم سه تارو دنیا آوردن سخته 

مثلا دوتاش برا خودمون باشه یکی هم از بهزیستی بگیریم اونم برا خودمون بشه 😍😍😍

میدن؟

عزیزم چون پرستار داشته صبور و آروم بوده

من کلی عرض کردم ک شرایط همه یکسان نیست

من خودم ی پسر دارم ی دختر

شوهرم همش بچه سوم و چهارم میخواد

گفتم اگه میتونی خونهء بزرگی بگیری ک ی اتاق هم برای پرستار داشته باشیم و شبانه روزی باشه مشکلی ندارم

فعلا داره پول جمع می‌کنه خونه بزرگ بخره😁😁😁😁

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

ولی خداییش پوست ماهم کنده شد تا تونستیم یه خونه بخریم و ماشین و طلا...یعنی بعضی شبها از شدت فکر کردن ...

ببین عزیزم من مجردم به میل خودم مجرد موندم 

الان با کوچکترین مشکل بهم میریزم همیشه باید جو خونه جوری باشه که اعصاب من بهم نریزه 

حالا ببین اونایی که بچه و شوهر و رفت وآمد و دخل و خرج رو میخوان به عهده بگیرن چی به سرشون میاد