من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا فکر میکنی نمیتونیم خرج تحصیلش رو بدیم؟یا نمیتونیم براش ماشین بخریم؟بعد مگه قراره همه دانشگاه آزا ...
من تقریبا همه کامنتا رو خوندم و کاملا بی طرفانه دارم میگم. شما نمیتونی پیش بینی کنی که بچه ت دانشگاه ازاد میره یا نه؟ پسرخواهر من امسال ۱۲ام هستش. بسیار باهوش و با نمرات عالی. مدرسه هیات امنایی میره و کلی هم شهریه میده. لازم باشه کلاسای بیرونم میره. الان واسه کنکورش بعد از مدرسه میره پانسیون درس میخونه و هزینه اون جداست. خب در نهایت این آدم میگه احتمال زیاد دانشگاه ازاد تهران روبتونم قبول شم، ولی از الان داره پیگیری میکنه و دو دو تا چارتا میکنه که باباش تا سال بعد میتونه براش یه ۲۰۶ بخره یا نه؟ چون دوست داره از اول با ماشین خودش بره دانشگاه. نمیشه زد تو سرش بگی چشمت کور برو درس بخون ازمون بده کارمتد شو یه زندگی کارمندی معمولی داشته باش!
منه کارمند هرگز حاضر نیستم سختیایی که خودم کشیدم رو بچه م بکشه
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
انشالله موفق باشی...درباره دیجی بودن خانم توضیح میدی؟
من صدام خوبه خیلی پیشنهاد داشتم از دیجی های خانم ک دارم قبول میکنم اول باید باهاشون مراسم برم کار با سیستم یاد بگیرم بعد سیستم اجاره میکنی میری مراسم پول سیستمارم میدی