2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7805 بازدید | 265 پست
واقعا بعد دومی یکی دو سالی افسردگی گرفتم..بعد که از شیر گرفتمش فقط شروع کردم به خودم رسیدن..بینی مو ...

وای گفتی 

منم بچم بدنیا اومد بدم ی دل سیری به خودم برسم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
کسب و کار راه میندازن چ جالب پس شما انگار فقط بیس درصد جامعه رو داری مبینی قدیمیا توقعشون کم بود وال ...

طرز فکر من با شما فرق میکنه و معتقدم هر انسانی در هر وضعیتی هست خودش خواسته که باشه و فقط بلده نق بزنه بجای تلاش برای بهتر شدن اوضاع

بهتره ادامه ندیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای گفتی منم بچم بدنیا اومد بدم ی دل سیری به خودم برسم

انشالاه...

من چون دخترم خواهر بزرگتر داشت میزاشتم کنارش میموند و مواظبش بود و خودم میرفتم دنبال کارام..

چون همسرم کارش یه طوریه روزا خونه نیست

شما انگار وضع مملکت رو نمیبینی به نظرم شما تفکرات رو عوض کن مخصوصا اگه متولد 77 هستی

وضع مملکت هم میبینم،میگم مگه قراره هرکسی بچه زیاد میاره بدبخت باشه؟هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه،از نظر شما تک فرزندی کلاس داره از نظر یکی دیگه چهار فرزندی کلاس داره

نخیر ۷۷ نیستم همینجوری زدم که ثبت بشه نام کاربریم،حالا ربطش به متولد ۷۷ بودن چیه؟

طرز فکر من با شما فرق میکنه و معتقدم هر انسانی در هر وضعیتی هست خودش خواسته که باشه و فقط بلده نق بز ...

از موقعی ک خودمو شناختم دارم تلاش میکنم از هیجده سالگی تا دوماه پیش دو شیفت سر کار بودم جوونامون دارن تلاش میکنن ولی بهتره چشمامونو رو به حقیقت باز کنیم ایران مردمان فقیر بسیاری دارع و ادامه نسل اشتباه محضه 

مامان و بابات با کلاس بودن

اره بابام همیشه میگه 

میگه من با کلاس بودم گفتم بچه یدونه باشه کافیه😂البته شوخی میکنه ها 

ولی مطمئنم ربطی به کلاس نداره 

من یه دوست دارم فوق العاده سطح  لول اجتماعی و کلاسشون بالاس مامانش استاد دانشگاهه باباش رئیس بانک هست  ولی ۳ تا بچن

وضع مملکت هم میبینم،میگم مگه قراره هرکسی بچه زیاد میاره بدبخت باشه؟هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه،از ن ...

ربطش اینه که کم سن و سال باشی واقعیت رو درک نمیکنی، پخته نشدی تو این زندگی بفهمی پوست آدم کنده میشه 

دیگه لطفا ادامه نده