2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7805 بازدید | 265 پست

دوستم ی پسر داشت و ی دختر

برای سومی ک باردار شد پرستار شبانه روزی گرفت

تا ۴ سالگیه دختر کوچیکه باهاشون بود

وضع مالیشون اوکی بود

همسرش آدم بافرهنگ و با درکی هست خداروشکر 

و خودش هم بسیار صبور و آرومه

الان دارن خوش و خرم زندگی میکنند

پسرش شده ۲۳ ساله

دخترا هم ۱۳ و ۱۱ ساله

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از سن کم بره دنبال کار؟چرا فکر میکنید هر کسی بچه زیاد داره بدبخت و مفلسه؟بهتر نیست تفکراتتونرو د ...

شما انگار وضع مملکت رو نمیبینی به نظرم شما تفکرات رو عوض کن مخصوصا اگه متولد 77 هستی 

من خودم دارم تو زمان حال زندگی میکنم ماله ۲۰ سال پیش نیستم😄اتفاقا الان زیاد میبینم که جوونا ماشالله ...

کسب و کار راه میندازن چ جالب پس شما انگار فقط بیس درصد جامعه رو داری مبینی قدیمیا توقعشون کم بود والا من بدنیا اومدم بابام برا مامانم کلی طلا خرید طلا پولی هارو یادته اونموقع نهصد تومن شده بود الان همون شده دویس میلیون قدیما سفره هر خونه پهن بود ب روی مهمون الان خبر داری چن نفر از مردم ایران گوشت نمیخورن چون گرونه ی سر برو پایین شهر محلتون ببین چخبره ببین ی جوون ارزوش شده زن تو خونه ازدواج 

اخی خدا حفظش کنه

فدات عزیزم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الهی بمیرم 😔خدا حفطش کنه 🍀🌹

خدانکنه عزیزم

ممنونم😍

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آفرین به خودت برس حوصله داریا

واقعا بعد دومی یکی دو سالی افسردگی گرفتم..

بعد که از شیر گرفتمش فقط شروع کردم به خودم رسیدن..

بینی مو عمل کردم.. رفتم دوره لیزر و تمومش کردم.. موهامو ابریشم سازی کردم.. دندونامو کامپوزیت کردم.. کلی خرید های خاص برای خودم .. 

اگه سومی میومد هرگز نمیتونستم این کارارو کنم..

الان موهام تا باسنمه.. کلی وقت میزارم بهش میرسم.. اگه بچه بیاد باید از ته بزنم.. چون وقت نمیشه بهش برسم

تو دنیایی که ناخن و ژل کلاس داره تک فرزندی صد البته کلاس داره و فرهنگ میخواد

وای نمیدونستم اینقدر با کلاسم😂😂

ولی من با اینکه تک فرزندم در آینده بر خلاف مامانم رو ۳ تا حساب باز کردم