2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7805 بازدید | 265 پست
و منی ک ۳۶ سالمه یه بچه ۳و نیم ساله دارم دیگه ام نمیخوام بیارم 😅

من ۳۵

بچم ۱۱ ماهشه🤣🤣

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۳سال پیش به دومی فکر نکردم که دنیا گل و بلبل بود تو چه دلی داری به سومی فکر میکنی

مامان منم ۲۰ سال پیش حتی به دومی فکر نکرد ولی من دلم میخواد ۳ تا داشته باشم چون خودم تک فرزندم

عجب احمقیه والا چی فکر کرده پیش خودش خواسته خاص باشه خدا به داد اون بچه برسه سالم باشه

شوهرش وکیل هست... خودش معلم..

خونه دارن مثل قصر.. بزرگ و شیک .. ماشین خارجی .. ایرانی..

پسراش کافه زدن بالا شهر..

وضعشون توپه

شما بخاطر بی عرضگی همسرتون جدا شدین

بی عرضگی نبود چون از ساعت هفت صبح تا شیش غروب اسنپ کار میکرد تو ی شهر کوچیک رفت مغازع بزنه دید نمیتونه رفت وام بگیره هیچ حامی پیدا نشد حتی پدرش رفت مشاور شد دید از اسنپ حقوقش کمتر میشه وضعیت جوونارو بیین هممون داریم دست و پا میزنیم ی مسافرت بی دغدغه شده برامون ارزو شده ارزو که بریم تو ی رستوران بشینیم ب قیمتا نگا نکنیم برامون شده بود ارزو ک جهاز بگیریم شده بود ارزو ک بتونیم پس انداز کنیم حرفایی نزنین ک من خندم بگیره 

الهی عزیزم . من میگم یکی باشه بهش توجه بشه بهتر ازینه ک چندتا باشن اینو بزنیم تو سر اون ،اونو بزنیم ...

چ‌ربطی داره

اتفاقاً اگه شرایط روحی ، فرهنگی و مالیشون اوکی هست حتی ۴ تا هم مشکلی ندارم

شما احتمالاً خودت مشکلات زندگیت زیاده ک اینطوری فکر میکنی

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

شوهرش وکیل هست... خودش معلم..خونه دارن مثل قصر.. بزرگ و شیک .. ماشین خارجی .. ایرانی..پسراش کافه زدن ...

سنش زیاده من موندم چطور یائسه نشده همینای این خانم همه یائسه شدن یا در شرفش هستن چطور تخمک بارور داشته