2777
2789
عنوان

میشه خانم های متاهل که از سرد مزاجی همسرشون رنج می برند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 152 پست
نپرسیدم، خودش بدون پرسیدن من چندبار گفته خوشم نمیاد زن پیش قدم بشه. زن باید بتونه خودشو کنترل کنه و. ...

اگه شوهر منم اینجوری فکر میکرد احتمالا تا الان طلاقم داده بود

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بااین سوالها ومقایسه کردن‌روح وروانت فقط بهم میریزی چه نتیجه داره درصورتی که خودت بدونی سردمزاجه 

مردسردمزاج به کسی میگن که مثل مرد عادی عکس العمل نشون نده 

براش اهمیت نداشته باشه لباس خواب بپوشی یا پیژامه ،برای هردو یه واکنش نشون میده 

یاآرایش بکنی یانه ومواردی ازاین دست 

اکثرااین نوع مردها خیلی اهل زندگی وکار وتلاش برای پیشرفت هستن وانگاردرگیری ذهنی بیشتری نسبت به مردهای دیگه دارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه شوهر منم اینجوری فکر میکرد احتمالا تا الان طلاقم داده بود

😅😅😅خداروشکر که شوهرت نرماله

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
خودم 8 سال بچه نداشتمالانم ب فکر اون روزام همش

کاریش نمیشه کرد متاسفانه، فقط تموم تلاشتو بکن که همچنان مورد توجهش باشی نره سمت کارای دیگه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

شوهرم پارانوئیده، هرچیزی رو به منظور بد میگیرهالان مثلا رابطمون کمه، اگه من پیش قدم بشم فکر میکنه نم ...

ای بابا 

خدا نجاتت بده شفا بگیره زودتر 

مرد این مدلی ماهم داریم 

کاربری سوم  
ممنون گلم، ایشالله حالش خوب شه و زندگیتون بیاد روی روال مثبتش

مرسی عزیزم❤️

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
بااین سوالها ومقایسه کردن‌روح وروانت فقط بهم میریزی چه نتیجه داره درصورتی که خودت بدونی سردمزاجه مرد ...

این حرفتون غلطه یعنی مردی که گرمه اهل کار و تلاش نیست؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ای بابا خدا نجاتت بده شفا بگیره زودتر مرد این مدلی ماهم داریم

ممنون گلی

با همه این شرایط من عاشقشم... بارها شده بخاطر اینکه داره اذیت میشه از فکرای منفی نشستم گریه کردم

بااین سوالها ومقایسه کردن‌روح وروانت فقط بهم میریزی چه نتیجه داره درصورتی که خودت بدونی سردمزاجه مرد ...

از حق نگذریم از این نظر خیلیییی خوبه خدایش😂 اقلا خیانت میانت نمیکنه😂

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

کاریش نمیشه کرد متاسفانه، فقط تموم تلاشتو بکن که همچنان مورد توجهش باشی نره سمت کارای دیگه

خب مشگل از ایشونه

ایشون سرد و بی میله

همشم بچه هارو بهونه میکنه

من تغییری نکردم

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀