2777
2789
عنوان

میشه خانم های متاهل که از سرد مزاجی همسرشون رنج می برند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 152 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااین سوالها ومقایسه کردن‌روح وروانت فقط بهم میریزی چه نتیجه داره درصورتی که خودت بدونی سردمزاجه مرد ...

شوهره منم همینه هرچقدر به خودم‌میرسم‌براش مهم نیست ماهی یبارم‌شده سمتم نیومده منم نرفتم ولی خیلی بده 

خب مشگل از ایشونهایشون سرد و بی میلههمشم بچه هارو بهونه میکنهمن تغییری نکردم

مرد ایرانی همینه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

اسی ببین حال دلت چجوری خوشه، اینحا را ول. من ک بعضی ها میگن خیلیه و فلان باورکن مجردن 

زندگی خودت رو داشته باش 

من خودم گرم بودم به شدت و همسرم سرد، گاهی وقتا گریه میکردم دراین حد 

، بعد زایمان سرد شدم خیلی زیاد، الان ماهی یه بارم خوشم نمیاد

شیرازی ام😅

ماهی یباردوماه ی بارحس میکنم اصلا دوسم نداره

پس نیازشو چطور رفع میکنه؟؟

اگه زیر۶ ساله که ازدواج کردین ۲ ماه یبار خیلییییییی بده 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

من حس کم بودن میکنم فکر میکنم حتما زیبا نیستم‌براش جذاب نیستم از من بدش میاد و....... هزار تا فکر دی ...

تنهاااا چیزی که باید داشته باشی اعتماد به نفس و تحکمه...

مردا عااااشق همچین زنایی هستن، به خودت حسااابی برس 

همه ی خیانتا که جنسی نیس خیلیا بخاطر احساس و عواطف خیانت میکنن که از لحاظ روحی ارضا بشن…

اتفاقا توی ایران ۹۰ درصد خیانتا جن.سی هستن

خیانت هم فقط داشتن رابطه کامل نیست.

نگاه حرام، فکر حرام، دور شدن از همسر ....

و....

اسی ببین حال دلت چجوری خوشه، اینحا را ول. من ک بعضی ها میگن خیلیه و فلان باورکن مجردن زندگی خودت رو ...

ببین من علاوه بر میل جنسی که گرم هستم اون توجه رو می خوام تون ناز آوردن می دونی که چی میگم

تنهاااا چیزی که باید داشته باشی اعتماد به نفس و تحکمه...مردا عااااشق همچین زنایی هستن، به خودت حسااا ...

وقتی شوهرم اینجوری میکنه اعتماد به نفسمو از دست میدم گاهی حتی بیرون میرم یه کرمم نمیزنم