2777
2789
عنوان

حس میکنم تو سایت مازندرانی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 126 پست
عاااالی بود مرسیییی😍😍😍😍چقد قشنگگگگگگخیلی باحالههه ان شاء الله یه روزی عروستون میشم 😍😂منی که یه ...

انشالله 

قشنگ خوشگل کن هرچند وقت بیا مازندران خواستگار پیدا میشه😅

اصلا بیا پیشم خودم واست ردیف میکنم😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروسی ما مازندرانی هایک هفته برنامه هست یک شب لباس برون داماد داریمیک شب لباس برون عروسیک شب لوبیا خ ...

وای فشارم افتاد از ذوق 😍😍😍😍😍

الان کی از اونجا  میاد منو بگیره دخترای مازندران هیچی کم ندارن 😢😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

خخخ آره.. لاک سری منظورت مجمع میزارن روی سر؟ چرخ شلوار رو هم بَلِد نیمه😂خب اسی چکه سما ی رقص مخصوص ...

نه با لگن ساز میزنن و میرقصن. 

چرخی شلوارم همون دامن چیندار کوتاه دیگه. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
انشالله قشنگ خوشگل کن هرچند وقت بیا مازندران خواستگار پیدا میشه😅اصلا بیا پیشم خودم واست ردیف میکنم� ...

اصن میام پیش خودت😍😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

وای فشارم افتاد از ذوق 😍😍😍😍😍الان کی از اونجا میاد منو بگیره دخترای مازندران هیچی کم ندارن 😢😂

آگهی بزار دیوار

بگو خواستگار مازندرانی مخوااام😂😂😂

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ههههق الان آخر شبی من دیگه خوابم نمیبرعههه😍😍😍😂ان شاء الله به حق پنج تن😍😂

ان شالله بیای اینجا ، کرمانشاهیا که خودشون عشقند و زیبا.😍😘🥰

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
حالا شما ترجمه کن من متوجه نشدم😂😂

روله: عزیزم ، کیوتم ، قشنگم 

گیان : جونم 

سر هم : عزیز جونم😍

الانم میگم 

کِر داوِت له دورت بو 😍✨

معنیش یکم پیچیده است 😂

آگهی بزار دیواربگو خواستگار مازندرانی مخوااام😂😂😂

مازندران نباشه کنسله 😂😂✋

روله: عزیزم ، کیوتم ، قشنگم گیان : جونم سر هم : عزیز جونم😍الانم میگم کِر داوِت له دورت بو 😍✨معنیش ...

چقدر زیبااااا😍😍😍

یعنی دورت بگردم؟

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قوربونت😘اوهوم دقیقاامثلا ما ب این کفشای جلو بسته لاستیکی(فک نکنم طرف شما باشه)میگیم کَلوش و اسم انگ ...

به همونا ما میگیم کِلاش 😍😂

نه با لگن ساز میزنن و میرقصن. چرخی شلوارم همون دامن چیندار کوتاه دیگه.

آها چ جالب اینا رو نمیدونستم😅

ولی جدا یچیزی ک خیلی ناراحتم بابتش اینه ک الان جوون ترا یعنی دهه هشتاد اصلا خیلی هاشون زبان مازندرانی رو بلد نیستن و کلا هیچی نمیدونن.. و حتی خیلیا مازندرانی حرف زدن رو نشونه بی کلاسی میدونن🙄.  اگه اینطور پیش بریم دیگه فک کنم تا ۱۰۰ سال دیگه هیچی از مازندران نمونه🥲

منم دهه هشتادیم ولی حداقل نسبت ب بقیه هم سن و سالام فک کنم بهترم چون مامان بابام توی خونه کلا مازندرانی حرف میزنن😅

چقدر زیبااااا😍😍😍یعنی دورت بگردم؟

کر : یعنی دایره 

داوت: یا منظور امام رضا یا منظور حظرت داوود 

له دورت بو : دورت باشه 

یه جور مثلا میگه در امان امام رضا باشی ، ته ته اینکه یه نفر عزیزه برات 😁✨

دورت بگردم میشه و قربونت بشم که من الان بهت میگم میشه : بومه خِرت 😍😂

مشخصات بده خواستگار پیدا کنم برات😂😂😂

مازندرانی باشه 

آقا و مردونه باشه 

تمام 😍😂