2777
2789
عنوان

من ازدواج دوممه و شوهرم

525 بازدید | 20 پست

هم همینطور ،شوهرم ی پسرم داره ک با زندگی میکنه و چند ماه رفته دانشگاه

قبل ازدواج شوهرم گفته بود دو دونگ خونه رو ب نامت میزنم ولی بعد ازدواج دبه درآورد تا سر ی بحث ی گفتم یا ب نامم کن یا بر نمیگردم و اونم دو دونگش و ب نام من کرد و دو دونگش هم ب نام پسرش

حالا بچه مشترکمونم دو ساله دنیا اومده ولی چیزی ب اسم اون نیست

بنظرتون نباید چیزیم ب اسم اون باشه؟؟؟

اگه آره چطوری بگم ب شوهرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بیچاره شوهرت

مگع داری معامله میکنی

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

ببخشیدا بعد ۱۲۰ سال همسر فوت کنه اموالشو میخاد با خودش ببره ؟ مال بچه هاش هست. اونی هم که به نام شماست مال پسر خودت میشه. 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود