2777
2789

سلام خانوما من ۴سالو نیمه ک ازدواج کردم وسر خونه زندگیم تنبلی از پارسال فهمیدم ک تنبلی تخمدان دارم و دکترم هم پارسال گفت بهتره اقدام کنی دارو هم داد برای درمان و ورزش و رژیم هم توصیه کرد خلاصه من باهمسرم صحبت کردم قرار شد اوکی کنیم دو ماه اقدام کردم ولی نشد و دیگه انگار جفتمونم پشیمون شدیم چون هر جا میریم کلا از سختیاش میگن خودم ۲۳سالمه تا تمروزم ک رفتم دکتر دکترم گفت ک اقدام کن الان راستش میترسم کلا هر جا ک بحث بچس کلا تو نی نی سایت ک خیلی افتضاح تر آدمو میترسونن حالا اونایی ک بچه دارن بیان بگن واقعا انقد بچه دار شدن وحشتناکه؟آیا کسی ک حقوقش در ماه ۲۰ الی ۳۰تومنه نباید بچه دار شه واقعا بین دوراهی موندم خیلی سخته اعصابم بهم ریخته بیاید کمکم کنید درست انتخاب کنم و بهترین تصمیمو بگیرم ممنون میشم🌸🌸

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی بیار دیگه دیر بشه راه برگشت نداری بیوفت دنبالش پیگیر باش جدی

اره دکترمم امروز میگفت کلا چند تا دکتر رفتم همشون گفتن تا الان میتونی بیار بعدا ممکنه چند سال دردسر بکشی

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بالاخره ک چی؟مگه تااخرعمرمیشه بی بچه موندوالابچه گل زندگیه نمک زندگیه بدون بچه زندگی ارزشی نداره هرگلی برای رشدبه زحمت نیازداره برا بچه هم بایدزحمت کشیدعزیزم من صبح‌چهامیشوبه دنیااوردم

عزیزم درآمد کم و زیاد داره شما الان خونه دارین ؟ اگه خونه دارین اقدام کن نترس البته من خودم از اون د ...

خونه نداریم مستاجریم.ولی اخه الان توی این وضع اقتصادی چطور میشه برای بچه سرمایه گذاری کرد الان اکثرا مردم اگه زورشونو بزنن بتونن یه ماشین و یه خونه واسه خودشون بخرن🥹

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

عزیز اینجا زیاد توجه به حرفا نکن هرکس طبق زندگی خودش پیش میره. لطغا نی نی سایت رو الگو قرار نده فقط ببین و رد شو ۴سال ازدواج کردی الان موقع خوبی برای بچه دار شدن یه سری چالش ها هست که پشت سر میذاری... قرار نیست هرکس هرچی گفت شما هم گوش بدی زندگی خودت همین. پس پشیمون نشو و خداقل بچه اول رو زودتر بیار. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بالاخره ک چی؟مگه تااخرعمرمیشه بی بچه موندوالابچه گل زندگیه نمک زندگیه بدون بچه زندگی ارزشی نداره هرگ ...

عزیزم😍انشالا خدا حفظش کنه براتون

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

عزیز اینجا زیاد توجه به حرفا نکن هرکس طبق زندگی خودش پیش میره. لطغا نی نی سایت رو الگو قرار نده فقط ...

درسته من همیشه سعی میکنم اول ببینم خودم از پسش بر میام؟ ولی خب بلاخره یه سری حرفا با خودش انرژی داره و آدمو بدبین میکنه

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙