2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر دکترم گفت بهتره بچه دار شی

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 35 پست
انشالا خدا برات حفظش کنه و با اومدنش حال دلت خوب شه❤️‍🩹❤️‍🩹

فداتشم انشائ الله قسمت همه منتظرا

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
والا من نه میلیاردم نه مولتی میلیاردر اما سه تا بچه دارم تاالانم محتاج کسی نبودیم

خدارو شکر عزیزم ولی درکل یه سریارو دیدم ک این دیدگاهو دارن و میخوان تحمیل کنن طرف میگفت اگه در آمدت زیر ۶۰باشه باید قید بچه رو بزنی 😑

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالا خونه هم میخرید همه چی ب وقتش عزیزم🙏

توکل بخدا

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ببین بزرگ کردن بچه کار سختیه ، مسئولیت سنگینی هم داره ولیییی عشقی که همراه بچه هست رو هیچ جا پیدا نمیکنی ، یعنی خالص ترین نوع عشق همین مدل عشق مادر و بچس . 

و اینکه کار خیلی با ارزشی هم هست ، اینکه بتونی یدونه یا دو تا یا هر چند تا آدم خوب به دنیا اضافه کنی واقعا عالیه .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم