2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر دکترم گفت بهتره بچه دار شی

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 35 پست
خونه نداریم مستاجریم.ولی اخه الان توی این وضع اقتصادی چطور میشه برای بچه سرمایه گذاری کرد الان اکثرا ...

اگه میتونی از همین الان براش طلا بخر مثلاً ماهی دوگرم 

نگو هنوز نیومده وفلان 

به هیچ عنوان هم نفروشش تا بچت بزرگ بشه حتی اگه نون شب نداشته باشی بخوری 

بچه آینده میخواد نمیشه برا اینکه حتما شما طعم مادر پدر شدن رو بچشین زندگی یه انسان دیگه رو تباه کنین

به نظر من که هرچی بذاری دیرتر بشه سخت تره

هم احتمال باردارشدنت ممکنه کمتر بشه

هم توان اعصاب و جسم آدم سال به سال تحلیل میره

این روزا نازایی های بی علت زیاد شده حتی نازایی های ثانویه زیاد شده یعنی یه بچه دارن ولی بی هیچ دلیل خاصی دیگه بچه دار نمیشن.

بچه ها هم با هم فرق می کنه بعضی بچه ها بچه های آروم و خوش قلقی هستن بچه داشتن شیرینی های خودشو داره امیدت به زندگی رو بالا می بره

نذار دیر بشه که دیگه اعصاب بچه داری نداشته باشی یا هزار جور مشکلات جسمی بیاد سراغت

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بخوام واقیعت رو بهت بگم من الان پسرم دو ماه و نیمشه ، بخاطر حساسیت بیش از حد شوهرم در ماه  بیش از اندازه هزینه میکنیم  اما دوستم الان بچش‌ چهار ماهشه خیلی کمتر هزینه میکنه ، 

من شوهرم حساسه لباس بچه مثلا میشورم یه ذره حالتش عوض میشه دیگه نمیزاره بپوشونم یا اینکه بچم هر دو هفته میبرم دکتر و  داروهاش رو خارجی میگیره، اما بنظر خودم با هزینه خیلی کمتر هم میشه بچه داشت،

هزینه زایمانم هم تو خصوصی و سزارین کردم با زیرمیزی دکتر حدود ۸۰ تومن شد ،

شیر هم ک خب شیر خودمو میدم ، 

پوشک هم پسرم به ایرانی حساسیت داره و خارجی میگیرم که گرونه 

اماااااا همه‌ی اینا به کنار اصلش اعصاب و روان ادمه

بچه داری واقعا سخته من هنوز بعد دو ماه و نیم به بیخوابی و گریه الکی بچه و … عادت نکردم و واقعا سختمه با اینکه هم شوهرم هم پدرم و مادرم و مادرشوهرم برادرشوهرم و جاریم هم کمکم هستن .یعنی با این همه ادم بازم کم‌اوردم  

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

اگه میتونی از همین الان براش طلا بخر مثلاً ماهی دوگرم نگو هنوز نیومده وفلان به هیچ عنوان هم نفروشش ت ...

اونو ک اره اینکارو الانم دارم انجام میدم 

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

منم از همین میترسم🥹

به خواهر شوهرم گفتن بچه بیار وگرنه دیگه نمیشه

این هی لفتش داد

اول گفت لیسانس بگیرم بعد گفت ارشد بگیرم

بعد گفت شرایط شغلیم فلانه

بعد فاز فمنیستی گرفت

بعد هی مردم میترسوندنش میگفتن خرجشو اینا

الان پولداره هی دوا درمون میکنه ولی نمیشه

سنی هم نداره حدود سی سالشه

اگه توخودت میبینی از پسش برمیای آره حتما بیار.من سه تا بچه کوچیک دارم اونجور که بقیه میگن وحشتناکه ن ...

آدمو میترسونن فکر میکنی همه میلیاردرن و فقط مولتی میلیاردرا میتونن بچه داشته باشن

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

خونه نه ولی ماشین داریم

اشتباه منو نکن منم ده سال پیش خیلیا ترسوندنم گفتن صبر کن خودتوجمع جورکنین بچه بچه دارشین ۴سال نخواستم بعدش ۶سال دربدردنبال بچه بودم اینقدررررر خرج انواع اقسام دکراکردم ک اگر ازروز اول بچه دارمیشدم خرج خودش میکردم خوشبخت میشد.

الانم تو۳۲سالگی بعد ده سال زندگی و دوتا سقط مکرر ک هم بدنم داغون شد هم روحم باهزاربدبختی و ای وی اف حاملم.

و جالب اینکه دقیقا ده سال پیش مستاجربودیم الانم هستیم پس یدونه رو بیار خیال خودتو راحت کن

خدای نکرده دوسال دیگه با دوادکتربشه باید صدبرابرخرجش کنی

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اشتباه منو نکن منم ده سال پیش خیلیا ترسوندنم گفتن صبر کن خودتوجمع جورکنین بچه بچه دارشین ۴سال نخواست ...

منم اوایل خونه برام مهم بود دیدم هرچی ما میدوییم ک خونه بخریم خونه هی داره میره بالاتر روحو روانم درگیر شده بود بیخیالش شدم این همه آدم مستاجرن و بچه دار شدن مگه چ اتفاقی افتاده 

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

اشتباه منو نکن منم ده سال پیش خیلیا ترسوندنم گفتن صبر کن خودتوجمع جورکنین بچه بچه دارشین ۴سال نخواست ...

انشالا خدا برات حفظش کنه و با اومدنش حال دلت خوب شه❤️‍🩹❤️‍🩹

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

منم اوایل خونه برام مهم بود دیدم هرچی ما میدوییم ک خونه بخریم خونه هی داره میره بالاتر روحو روانم در ...

دقیقا حرف منم همینه من خودمو کشتم تا ب جایی برسیم امانشد ک نشد

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون