2777
2789
عنوان

خانومایی که چندسال پیش ارتودنسی داشتن بیاید یه لحظه☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی دوسال ک ارتودنسی هست همونا ک روی دندونه و مثلا بعداز دوسال مرتب شد ۳ سال هم ی چیزی پشت دندونا ه ...

ن اونایی ک رو دندون میزازن و معلومه بهص میگن براکت ممکنه ۶ تا ۲ یا بیصتر طول بکشه ک دندون صاف و مرتب شه

بعد اون ی فیکسس میدن پشت دندون ۳ تا ۵ سال اونم باید بمونه

در اخرم ی کوچولو برگشت داره🙃🙃🤣

اما اگ خیلی نامرتبه بد نیست 

ن اونایی ک رو دندون میزازن و معلومه بهص میگن براکت ممکنه ۶ تا ۲ یا بیصتر طول بکشه ک دندون صاف و مرتب ...

وای چقدر طولانیییی🥴 خیلی دنگ و فنگ داره 

ولی برای کسی که قبلش خیلی نامرتب بوده، یذره نامرتبی اخرش عیبی نداره

مرسی عزیزم💗

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دوتا از دندونام یکم حرکت کردن سمت هم

کج شدن یعنی؟وای چ بد،برو ببین میتونه از داخل برات سیم بذاره برا من دندونای پایینو از داخل گذاشت

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی