2777
2789
عنوان

خانومایی که چندسال پیش ارتودنسی داشتن بیاید یه لحظه☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 37 پست
پلاک چیه؟ مگه بعداز دوسه سال ک ارتودنسی بود و تموم شد بازم چیزی میذارید؟ یعنی تا اخر عمر باید ی چیزی ...

اره بعضیا یه سیم ثابت پشت دندون میذارن بعضیاهم پلاک متحرک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینطور شدمیگن بستگی ب دکتر داره اما من بهترین دکتر شهرمون رفتمببین یکم جا ب جایی داره کلا ارتو

خب دکتر چی گفت میشه درستش کرد یا باز باید ارتودنسی شه؟

پلاک چیه؟ مگه بعداز دوسه سال ک ارتودنسی بود و تموم شد بازم چیزی میذارید؟ یعنی تا اخر عمر باید ی چیزی ...

بع دوران اون براکت و سیمای رو دندونت ی فیکس میزارن پست دندونات ک اصلا احساسشون نمیکنی

ب من گف ک ۳ تا ع سال پشت دندونات باید بمونه

ی قالبم میدن ک ی مدت شبا بزاری ک من کلا اونو نخریدم و استفاده نکردم یکم دندونام برگشت 

اره بعضیا یه سیم ثابت پشت دندون میذارن بعضیاهم پلاک متحرک

وای😕😕 مگه دندونا ثابت نمیشن، الان ک دندونام محکم سرجاشونن چطور پس فیکسن، ک بعداز ارتودنسی همینجوری برای خودشون حرکت میکنن؟! 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

وای😕😕 مگه دندونا ثابت نمیشن، الان ک دندونام محکم سرجاشونن چطور پس فیکسن، ک بعداز ارتودنسی همینجوری ...

اره دندون کلا تا اخر عمر حرکت میکنه یعنی همیشه تمایل داره برگرده سرجای سابقش

بع دوران اون براکت و سیمای رو دندونت ی فیکس میزارن پست دندونات ک اصلا احساسشون نمیکنی ب من گف ک ۳ تا ...

یعنی دوسال ک ارتودنسی هست همونا ک روی دندونه و مثلا بعداز دوسال مرتب شد ۳ سال هم ی چیزی پشت دندونا هست؟ و بعداز اون سه سال کامل برش میدارن؟ 

جمعا ۵ سال مثلا؟ 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

نه اونقد ولی خب دیگه مثل قبل صاف نیستن اعصابم بهم ریخته☹️

بیخیال بابا والا من هرکیو دیدم بعد ارتود باز یکم برگشت داشته دندوناش اگ خیلی معلوم نیس بیخیالش ب خراب شدن دندون های بعدش نمی ارزه

یا کامپوزیت کن 

اره دندون کلا تا اخر عمر حرکت میکنه یعنی همیشه تمایل داره برگرده سرجای سابقش

عهه چ جالب😶‍🌫️🤔

مرسی ک گفتی💗