من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره بعضیا یه سیم ثابت پشت دندون میذارن بعضیاهم پلاک متحرک
وای😕😕 مگه دندونا ثابت نمیشن، الان ک دندونام محکم سرجاشونن چطور پس فیکسن، ک بعداز ارتودنسی همینجوری برای خودشون حرکت میکنن؟!
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
بع دوران اون براکت و سیمای رو دندونت ی فیکس میزارن پست دندونات ک اصلا احساسشون نمیکنی ب من گف ک ۳ تا ...
یعنی دوسال ک ارتودنسی هست همونا ک روی دندونه و مثلا بعداز دوسال مرتب شد ۳ سال هم ی چیزی پشت دندونا هست؟ و بعداز اون سه سال کامل برش میدارن؟
جمعا ۵ سال مثلا؟
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اره دندون کلا تا اخر عمر حرکت میکنه یعنی همیشه تمایل داره برگرده سرجای سابقش
عهه چ جالب😶🌫️🤔
مرسی ک گفتی💗