2777
2789
عنوان

خیلی دلم برای مامان بابام میسوزه

421 بازدید | 46 پست

یه خواهرام پسرش شونزده سالشه از ازدواجه سابقش دارتش اومده خونه مامانم دو سه هفته میمونه دو روز میره خونشون دوباره میاد یه ادمه کله خر ازین فضولا که تا میای با مامانت حرف بزنی گوشاشو تیز میکنه یه ادمه بد غذا که مامانم همش باید جدا براش غذا بپزه انقدم حرف میزنه حرف میزنه مغزه بابامو میخوره و هی گیر میده ب این گیر میده ب اون مدرسه هم نمیره مجازی با کلی پولو و پارتی بازی دارن ب زور یه دیپلم براش میگیرن باباشم معلوم نیس کدوم گوریه نا پدریه داره خرجشو میده 

اون یکی خواهرمم میره سرکار یه صبح تا ظهر بعد بچشو سرویس میاره خونه مامانم ب جا اینکه بیاد دنبالش میذاره شب میاد دنبالش انقدم بچش غرغرو و لوس و حزص دراره بخدا دوتاشونو دوس دارم ولی وقتی میبینم مامان بابام دارن ضعف اعصاب میگیرن ناراحت میشم وگرنه من بچه خودمم شیطونه ولی بخدا تا یه دکتر نخام برم نمیذارمش پیش مامانم بیشتر وقتا هم میذارمش پیش مادرشوهرم

بنظرتون چکار کنم ب خواهرام بگم بیان بچه هاشونو جمع کنن یا شر میشه ؟

پدر و مادرت خودشون باید بگن نه شما

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر وقت دیدی اومدم بمونن مادر پدرت رو دعوت کن دو روز بمونن خونه تو تا مهموناشون برن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شونزده ساله‌ها تو سن حساسین هواشو داشته باش گناه داره

حالا اون هیچی شرایطش خاصه 

این یکی خواهرام دختر بچش شش سالشه انقد نق میزنه نق میزنه و لوسه مامانم واقعا نمیدونه چجوری ساکتش کنه