جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره بعضیا یه سیم ثابت پشت دندون میذارن بعضیاهم پلاک متحرک
وای😕😕 مگه دندونا ثابت نمیشن، الان ک دندونام محکم سرجاشونن چطور پس فیکسن، ک بعداز ارتودنسی همینجوری برای خودشون حرکت میکنن؟!
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
بع دوران اون براکت و سیمای رو دندونت ی فیکس میزارن پست دندونات ک اصلا احساسشون نمیکنی ب من گف ک ۳ تا ...
یعنی دوسال ک ارتودنسی هست همونا ک روی دندونه و مثلا بعداز دوسال مرتب شد ۳ سال هم ی چیزی پشت دندونا هست؟ و بعداز اون سه سال کامل برش میدارن؟
جمعا ۵ سال مثلا؟
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اره دندون کلا تا اخر عمر حرکت میکنه یعنی همیشه تمایل داره برگرده سرجای سابقش
عهه چ جالب😶🌫️🤔
مرسی ک گفتی💗