2777
2789
عنوان

شما هم نمیدونید دارید با زندگیتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 68 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۳۳ سالمه

کار میکنم.

ورزش میکنم

اخیرا کلاس رقص نوشتم

خیاطی هم میکنم 

قراره کیک پزی هم برم

من تلاشمو برا این زندگی کردم.اگ ازدواج ک بچه ای در کار نیست ایراد از من نبوده

مواظب باش تو دامش نیفتی

زشته با این وضع مالی و خوانوادگی که دارم افشرده نباشم بزار بیفتم تو دامش

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

کلی گریه کردم امروز ....خیلی بدبختی کشیدیم از بچگی ...الانم خواهر برادرا خوشبخت نیستیم....ولی مجبور به ادامه.....لعنت به بی پولی 

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
تا وقتی مجرد بودم و سرکار میرفتم سردرگم بودم الان ک ازدواج کردم بازم سردرگمم فک میکردم ازدواج کنم در ...

جدی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

باز خوبه شما زندگی دارید ک ی کاری باهاش بکنید من اصلا زندگی ندارم ک کاریش بکنم

من دارم فکر میکنم از شش سالگی وارد هیاهوی زندگی شدم تو هر دوره ی سختی بوده

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
بچه تو شکمم ی طرف بچه شش سالم ی طرف خونه نیم ساختم ی طرف شوهری که خودشو زده ب منگولی ی طرف

والا توام خودتو بزن عین من به منگولی 

اینقد خوش بینم 

خودم از خودم خجالت میکشم 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

من دارم فکر میکنم از شش سالگی وارد هیاهوی زندگی شدم تو هر دوره ی سختی بوده

من کودکی نکردم .نوجونیم نکردم 

حتی اگر از این ب بعد بهترین زندگی رو داشته باشم بهترین کارو رقم بزنم حسرت جونی کردن ب دلم میمونه 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

همش فکر میکنم با این همه درد کمر و پا و ... پیر بشم در چه حالم یعنی!!!!!

ورزش کن حتما...منتها پیش هر مربی نرو...من درد کمرم رو با ورزش خوب کردم

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️