2777
2789

خودشون میدونن که امتحان دارم نمیتونم بیام ویه جورایی بدقولی شد برم اونجا چی بهشون بگم؟ 

بعد اخراج شدم این وسط یان

وبرم دنبال لیوان۴۰۰تومنی یا۶۰۰تومنی که مال خودمه اونجاگذاشتم بهم نمیگن گشنه آمده دنبال لیوانش؟ بنظرتون چکارکنم میخوام امروز برم اونجا که لیوانم بیارم وبهشون بگم وامانمیدونم چی بهشون بگم😔😂🙃

مگه زنگ زدن گفتن اخراج شدی؟

باید مرخصی میگرفت بهشون میگفتی برو و بگو برام اتفاقی افتاده بود و شرایطم بهم ریخته بود نتونستم اطلاع بدم ک نمیام

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بروبهشون بگو اومدم بگم نمیتونم بخاطرشرایطم بیام ولی بی خبرنزاشته باشمتون جایگزین بیارید بعدلیوانتوبا ...

بنده اگاهی زده واسه فروشنده روم نمیشه چشم بهشون میگم

میخوام برمولی امتحان دارم نمیتونم برم

برو ببین حال و هوا چطوریه

صحبت هم کن واسه مرخصی

تو کار نمیشه یهو بی خبر نری، واست بی اعتباری میاره ، چون نیروی اونجا هستی و لازمت داشتن که نیرو گرفتن

اما خب قاعدتا دو روز نرفتی، محل کار باید پیگیری میکرد، نمیدونم چرا نکرده

برو بگو امتحان دارم ایقد روز نمیتونم بیام

لیوانتم بردار

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

برو ببین حال و هوا چطوریهصحبت هم کن واسه مرخصیتو کار نمیشه یهو بی خبر نری، واست بی اعتباری میاره ، چ ...

دوروز نبوده حساب کردم بیشترهههه ازدوروزه دقیقا نمیخوام بی اعتبار بشم 

نمیدونم چی بهشون بگم❤😔💔