2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا فکر میکنید رابطه ای که آخرش ازدواج ختم نشه پوچ و بی هدفه با کیفیت ترین رابطه ای که داشتم با تواف ...

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

چرا فکر میکنید رابطه ای که آخرش ازدواج ختم نشه پوچ و بی هدفه با کیفیت ترین رابطه ای که داشتم با تواف ...

رابطه ای ک به ازدواج ختم نشه ب درد نمیخوره و پوچه !

رابطه ای ک شما بودین هر دو دنبال سرگرمی بودین ن دلگرمی ک احساسی‌پوچ نشد اگ کشی واقعا یکیو برای ادامه زندگیش بخاد با نبودنش هم داغون میشه و درضمن ادم ها خونه نیستن ک بگن یک سال این بیاد داخل من زندگی کنه اجاره بدم خودمو 

دیگ وفتی ازش خسته شدم ازم خشته شد یکیو دیگ جایگزین کنم ادما روح دارن کسی ک احساسش پوچ نمیشه فق برای شرگرمی با طرفه

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه ها عکسا ارسال نمیشهههه

لود کن و صبر کن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره