2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111674 بازدید | 1187 پست

دوتا بودن زشت لاغر اخلاقشون بد نبود خانواده متوسط سواد دیپلم بخت طلایی هردوشونم متوسل به امام حسین شدن یکیش شوهرش کارخونه داره دومی شوهرش تاجر لوازم خودرو الان کاناداس بعد اخلاقای شوهرا توووووووپ

دختری از جنس فولاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اونی که امروزم با عشقم عقد کرد

بیخیال عزیزم

مطمئن باش هزاران پسر همسطح اون آقا و هزاران مرد بهتر از اون هم وجود دارن

خودتو به یکی محدود نکن، به فراموشی بسپار و با ذهنیت مثبت پذیرای اتفاقات و روزهای خوش باش

اونیکه به ظاهر عالی بود چطور بود ازدواجش

یکی از اونا خودم بودم تو ازدواج سابقم

هیچ کسی باور نمی کرد من تو سن کم با مردی ازدواج کرده باشم که از نظر مالی تکمیل باشه.

ظاهرش عالی باشه.

وفادار باشه.

دست بزن نداشته باشه.

به زن اهمیت بده اماااا به روش خودش 

ظاهر زندگی من این بود چیزایی که حتی مادرم تو زندگی چندین ساله اش با کار و تلاش خریده بودن من همه رو اول زندگی داشتم کنار اون یعنی تجربه کردم داشتنش رو با اون.

اما زندگی ما خوب نبود ظاهرش فقط خوب بود ولی دعوامون که می شد چهارستون خونه از صدای جیغ و داد من می لرزید چون انتظار داشت من محدود باشم تا خلا روحی اون سراغش نیاد،،،،به همه ی عالم و آدم دید منفی داشت نکنه دوستم تو کار بهم نارو بزنه پولمو بالا بکشه،،،،نکنه تو فلان کنی،،،،نکنه تو بهمان کنی،،،،اینا به ظاهر هیچه من روحم مثل یه تخته دائم ازش سابیده می شد با این حرفاش....

اختلاف فرهنگی داشتیم درک نمی کرد خانواده ی منو،،،،پوششون رو،،،،رفتارشون رو....

بعد همه می گفتن ببین تو سن کم با شوهر راه صد ساله ی ما رو رفت

اول این که پول اون برای خودش بود.

بعدم همه چی پول نبود کنار تمام خوبیای اخلاقی و امکانات اخلاق بدش هم این بود و برای من آزار دهنده بود.

حالا من الان یه زندگی متوسط و معمول با همسرم دارم که نسبت به زندگی سابقم اون سطح رو نداره اما آرامش دارم حالا از نظر بعضی فامیلامون من قدرنشناسم چون ظاهربینن فقط ظاهر باطن رو میگن مهم نیست دهن مردم پر کن فقط باشه.

اطراف خودمم دیدم طرف شوهرش به ظاهر عالیه همه چی تمومه بعد زنشو دیدم وسط خیابون جلو چشم خودم گرفت زد ولی مردم میگن فلانی دیدی شانس آورد

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

بله چهره معمولی ولی رفتارشون دل نشین بود برای همین خانواده اول خوششون اومده بوده از دختر خانم،بعد پدر خانواده ۳ سال اصرار داشته پسرشون یکبار هم شده دختر خانم رو ببینه،پسره یه مدت نا محسوس ایشون و دیده از رفتارشون خیلی خوشش اومده با هم ازدواج کردن خداروشکر انقدر زنش رو دوست داره،جدا از زیبایی اخلاق خوب همیشه جوابه البته به خانواده طرف خواستگار هم ربط داره کدوم و بخوان

ازدواجش چطوره؟ شوهرش پولداره؟اخلاق دختره خوبه؟

اخلاق وظاهر دختر رو گفتم... بله همسرش پولدار وخوشتیپ... به چشم برادری خوب تیکه ایه 🤷🏻‍♀️🤧🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺