2777
2789
دختر داییم به پسر دختر خاله ی مامانم تجا*وز کرد

با چی اخه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار شب بود مامانم رفت آشپزخونه آب بخوره من هی منتظر بودم برگرده دیدم بر نگشت نگو همزادش بوده

وووییییییی نگووو 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
همزاد نباشه یا جن عاشق بسم اللع

نمیدونم چن روز دیگه میرم پیش ی خانمی

دعا نویس نیست سواد نداره 

ولی کل قرآن حفظع 

نبض میگیره همه چیو متوجه میشه 

امروز پاهامو میبینم کلی زخمی شده خون اومده بوده 

وحشت کردم 

هیچی موندنی 

چرا شو بگم تمومی نداره😔مشکلات روحی دارم مشکلات مالی دارم مشکلات خانوادگی دارم مشکلات مدرسه و درس دا ...

توروخدا تا امید نشو خسته نشو همه سختی‌ها الانه بعدش موفق میشی راحت میشی ب الان خودت و تحمل کردند افتخار می‌کنی ❤️

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

مامان منم همزاد داره نمیزاره درست بره حموم کنه

مثلا چیکار میکنه 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂