2777
2789
دعوا؟ باشه موافقم😂😂😂 بیچاره خودش نمی‌خواست بره پسرعموم باهاش کار داشت بزور بردش

عه پس گیر افتاده ولش کن رحم. کن🤣

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی.دختر خاله ی داییم به دختر داییم گفت بچه ی من رو آروم بکن. دختر داییم هم برداشته بجه رو برده تو ا ...

دختر داییت؟؟ 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
حاجی من پریشب خواب بودم شبا موقع خواب ارنج دیدم رو میزارم رو پیشونیم خوابم ببره بعد نمیدونم چیشد دقی ...

همزاد نباشه یا جن عاشق بسم اللع

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اگر نیمه شب بلند شید نماز بخونید و یه شمع روشن کنید بزارید جلوتون میبینید که شمع خود به خود خاموش می ...

طبیعیه وقتی سجده نیریم یارکوع میریم حرکت چادرامون باعث خاموشی میشه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤
شمام تو خونه احساس کردین دنباله یه پارچه سفید یه لحظه رد شده؟

نه سیاه میبینم من گاهی

چرا🥺

چرا شو بگم تمومی نداره😔

مشکلات روحی دارم مشکلات مالی دارم مشکلات خانوادگی دارم مشکلات مدرسه و درس دارم مشکلات ذهنی دارم و... و همشم بخاطر این ادمای دورو برمه از خاطرات خوبم با آدمای بد💔 بازم سال ۹۸ مدرسه ها مجازی بودن، من اصلا با درس مشکل ندارم مشکل من ادماس ادمای توی مدرسه، اگه هدف نداشتم نمیرفتم مدرسه و همینطور مشکلات خانوادگی خانواده درست حسابی قلب منو میشکونن اه چجوری بگم خیلی چیزا تو ذهنمه نمیدونم چجوری بگم🖤

وای من ضربان قلب گرفته بودم حالا برادرم ی وقتایی این کار رو میکنه ولی این صدای اون نبود

شاید یه صدایی تو اعماق ذهنمون باشه نمیدونم فک نکنم جن اینا باشه