2777
2789
اره گاهی سفید میبینن گاهی سیاه میگن سفید نشونه خوبیه

من هفته پیش روبه رو اتاقم بودم 

مامانم رو به روی من بود پشت سر مامانم اتاقم کانل معلوم بود داشتیم حرف میزدیم 

یهو ی نفری رو دیدم پارچه سفیدد سفید بود زود از دیوار رد شد 

شب هم بودم 

اون شب خوابم نبرد کلا

هیچی موندنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چن روز دیگه میرم پیش ی خانمیدعا نویس نیست سواد نداره ولی کل قرآن حفظع نبض میگیره همه چیو متو ...

یاخدا اره حتما برو

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
میخاد بره حموم نفس تنگی ترس داره ... شده خیلی ترس داره میگه حس میکنم یکی میخاد خفم کنه

یه جور فوبیاس شاید

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
یاخدا اره حتما برو

قبلا نبض مادرم رو گرفت گفت قبلا طلسم داشتی باطل شده .. 

نمیدونم چطو باطل شده 

گفت فامیل هاتون براتون گرفتن ... 

چشم برزخی هم داره ..‌ 

خیلی خانم خوبیه 

ب مامانمم گفت همزاد داری

هیچی موندنی 

من هفته پیش روبه رو اتاقم بودم مامانم رو به روی من بود پشت سر مامانم اتاقم کانل معلوم بود داشتیم حرف ...

چرا؟من خونه تنها بودم رفتم تو حموم در باز بود دیدم دنباله ی چادر سفید یه لحظه از تو پذیرایی رد شد بعد جالبه عین خیالم نبود نمیدونم چرا نترسیدم😄😄