2777
2789

یبار خواب دیدم تو قبرستون ی دختر روبه روم با جلیقه و دامن چین دار مدل لباسای سنتی شمالیا با صورت آرایش شده لبخند میزد با دندونای مرتب و سفیدش انگار مدل تبلیغاتی بود بعد هی لبخندش بیشتر میشد نزدیکتر میشد،یه نگاه به پشت سرش انداختم دیدم جنازش رو ی تخته چوبی دو نفر دارن میبرن خاکش کنن انقدرررر حالم بد شد تو خوابببب تا مدتها حس بدی داشتم

بعد فوت مامانم 3 سال و نیمه پیش بود تو خونه مامانم خوابیده بودم تو پذیرایی ...خواهر بزرگم و برادر بزرگم تو اتاق خودشون خابیده بودن ک ی صدایی بلند و مردانه 2 بار اسممو صدا کرد اینقدر بلند بود ک از خاب بیدار شدم ...جالبترش اینه ک خواهرم قبل از اینکه من بیدار شم رفته بوده دستشویی و وقتی این جریان و براش تعریف کردم دقیقا حرفمو تصدیق کرد و گفت آره منم اون صدا رو  شنیدم ولی ب تو نگفتم ک نترسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره