2777
2789
عنوان

کیا ریسکی ازدواج کردید و

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 46 پست
به شدت نه، ولی یکم اینجوری آره هس، تک فرزند م هس، سربازی م نرفتهقسمت چونه، خوابگاه خدمت اینا رو نمیت ...

من توی خدمت یادمه یه سری پسر بودن که اینقد تیتیش مامانی بارشون اورده بودن از بقیه میترسیدن گوشه گیر بودن، از حموم پادگان چندششون میشد چند ماه به چند ماه نمیرفتن حموم تا برن مرخصی خونشون حموم، از طرف های پادگان چندششون میشد ماماناشون براشون ظرف و قاشق رنگی رنگی خوشگل گذاشته بودن 😂 ماماناشون زنگ زده بودن مثلا فرمانده سفارش پسرشون کرده بودن که مواظب بچه ما باشید، هر وقت مرخصی میرفتن مامان باباهه با ماشین دم پادگان میومدن میبردنشون و میوردنشون! اینا رو همیشه بقیه حتی فرمانده اسکلشون میکردن اینا بغض میکردن! دست و پا چلفتی بودن چون اعتماد بنفس نداشتن! توی ارتباط گوشه گیر بودن خجالت میکشیدن حرف بزنن و دوست پیدا کنن!کلا یه وضعی! اینا بنظرم بیشتر دختر مامانشون بودن تا مرد زندگی! 

من توی خدمت یادمه یه سری پسر بودن که اینقد تیتیش مامانی بارشون اورده بودن از بقیه میترسیدن گوشه گیر ...

😕🤦😅💁

دیگه کلا ازش زده شدم 

کاش همینجوری م باز رفته بود خدمت، این واقعا احتیاج داشت به همچین چیزی و خوب بود براش 

زیاد خجالتی بودن و این چیزا خب کلا خوب نیس، ولی باز دختر اینجوری اگه شیرین م باشه بهتره و میشه کاریش کرد، تا پسر اینجوری باشه، این چیزا و ویژگیا درمورد ی پسر جالب درنمیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید