2777
2789
عنوان

کیا ریسکی ازدواج کردید و

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 46 پست
هعی چجوری به خانواده م این و بگم؟ کاش بتونن واقعا درک م کنن خیلی خوبه ولی انگار آدم من و زندگی م نیس ...

من اشتباه کردم بخاطر زاضی نگه داشتن خانوادم ازدواج کردم با یکی که اونا خواستن الان راضی نیستم 

شما هم نکن به نظرم، اگه بگی به دلت نیس قبول نمیکنن؟ خب خدا میبخشه بگو پسره قبلا کسیو دوست داشته هنوز گاهی تو فکرشه نمیتونم باهاش ازدواج کنم!

عزیزم بحث زندگی و ایندته، پس خودخواهانه تصمیم بگیر.از معیارهای منطقی‌ت و حق طبیعیت کوتاه نیا

نمیدونم شاید دیگه آدمی به این خوبی سر راه م نیاد، شاید کسی که به دلم بود، خوب م نبود، این فکرا میاد تو سرم، اینکه پشیمون بشم و... اینکه باز برگردم به زندگی خالی م 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم💔😕انشاالله ی راهی برات باز بشه اینا رو که میخونم تن و بدنم میلرزه که چی میخواد بشه

عزیزم احتمال زیاد تو کس دیگه ای رو دوس داری دلت پیش کسی دیگه س

وگرنه بزار یه مدت بگذره بهش علاقه مند میشی نترس

من روزی هزاربار با شوهرم تلفنی حرف میزنم یه ذره دیر کنه میمیرم مدام در ارتباطم باهاش منی که سنتی و بدون هیچ شناختی زنش شدم بعداز یک سال باردارم شدم ازش

نمیگم توام مثل من باش یا مثل ما میشی نه ولی باید زمان بگذره که بهش علاقه پیداکنی زودی که نمیشه

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

من اشتباه کردم بخاطر زاضی نگه داشتن خانوادم ازدواج کردم با یکی که اونا خواستن الان راضی نیستم شما هم ...

چرا قبول که میکنن، فشار و اجباری م ندارم، ولی خب راضی ن دیگه میگن خوبه خانواده ش خوبه، ولی خودشون م میگن بخاطر ما اینکارو نکن 

انقد این بچه مثبته که بهش نمیخوره قبلا با کسی بوده باشه و دوسش داشته باشه 🙂تو این فازا نیس

عزیزم💔😕انشاالله ی راهی برات باز بشه اینا رو که میخونم تن و بدنم میلرزه که چی میخواد بشه

خب تو میتونی تو دوران نامزدی باهاش آشنا بشی  بری بیرون بگردی،باور میکنی من چند ماه عقد بودم حتی ۱دقیقه باهاش تنها نشدم تنها راه ارتباطمون روزی چند دقیقه تلفنی حرف زدن بود اونم مامانم بُق میکرد تا وقتی زنش نشدم ونرفتم سر خونه زندگیم نفهمیدم چه اخلاقی داره 

تنها راهم اینه زودتر یه شغل داشته باشم وبتونم طلاق بگیرم چون برگشت به خونه پدرم =با رفتن به جهنم

خداکنه زودتر به درآمد وشغل برسم

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

نمیدونم شاید دیگه آدمی به این خوبی سر راه م نیاد، شاید کسی که به دلم بود، خوب م نبود، این فکرا میاد ...

اووه این همه فکر نمیخواد که ، اصلا کی میدونه چی میشه ، نگرانی تو تاثیری تو آینده نداره 

صدرصدم معلوم نیست پسر خوبی باشه واقعا یا نه

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

چرا قبول که میکنن، فشار و اجباری م ندارم، ولی خب راضی ن دیگه میگن خوبه خانواده ش خوبه، ولی خودشون م ...

چون خیلی مثبته جذبش نشدین؟ 😂 من عذر میخام مشورت الکی و چرند میدم بدون اینکه بشناسم کسیو! 

چون خیلی مثبته جذبش نشدین؟ 😂 من عذر میخام مشورت الکی و چرند میدم بدون اینکه بشناسم کسیو!

این کجاش خنده داره  🤦آره جذب همچین آدمایی شدن سخته، خوب بودن ی چیزه، جذاب بودن ی چیز، خصوصا که بی تجربه م باشن و قدرت جذب م نداشته باشن. 

خلاصه که قضاوت نمیشه کرد همه آدما شرایط و موقعیت خاص خودشون و دارن تو زندگی  

اووه این همه فکر نمیخواد که ، اصلا کی میدونه چی میشه ، نگرانی تو تاثیری تو آینده نداره صدرصدم معلوم ...

همون دیگه، همونش بده که کسی نمیدونه چی میشه 

هست پسر خوبی، از این لحاظا مطمئن م، ضعف هاش تو چیزای دیگه س و زیاد بچسب نیس

این کجاش خنده داره 🤦آره جذب همچین آدمایی شدن سخته، خوب بودن ی چیزه، جذاب بودن ی چیز، خصوصا که بی ت ...

به قضاوت و مشورت خودم خندیدم، آخه من خودم توی دسته اینجور پسرا دسته بندی میشم همیشه، به خودی زدم! 

بی تجربه بودن که بد نیس، اولین تجربه زندگیش میشید شما، اصلش هم همینه! شاید بعد یه مدت توی زندگی راه بیوفته و شما جذبش بشید! بخدا دختر و پسر بکر و بی تجربه الان گوهر نایابن!

به قضاوت و مشورت خودم خندیدم، آخه من خودم توی دسته اینجور پسرا دسته بندی میشم همیشه، به خودی زدم! بی ...

به خودی م نزنید خب!! 

نمیخوام با هزار نفر گشته باشه، پسر بد و بی بند و باری باشه، ولی خب حداقل با 4 تا دختر بعنوان همون آشنایی ازدواج حرف زده باشه، دنیا رو دیده باشه، این حتی دوست پسر م نداره، شاید بشه با دخترای اینجوری یکم راحت تر کنار اومد ولی پسر سخت ترم هس،پسر باید رابطه رو پیش ببره و هدایت کنه، نه دختر و اگه نتونه جالب نیس واقعا، منم خودم اولین تجربمه ولی اینایی که گفتم و داشتم، ایرادی م نداره به نظرم. آره شاید بعدها راه بیفته اینم شانس مایه، فقط نمیدونم الان دلمو به چی ش خوش کنم

همون دیگه، همونش بده که کسی نمیدونه چی میشه هست پسر خوبی، از این لحاظا مطمئن م، ضعف هاش تو چیزای دیگ ...

والا چی بگم

هرجور دلتون میگه عمل کنید 

ولی یکم بیشتر دقت کنید 

خدایی نکرده اینو رد نکنید بعدش یه با تجربه و جذاب بیاد زرنگ بازیشو سر شما دربیاره جوری که به خودتون بگید ای کاش به همون بچه مثبت ماست بله گفته بودم!

به خودی م نزنید خب!! نمیخوام با هزار نفر گشته باشه، پسر بد و بی بند و باری باشه، ولی خب حداقل با 4 ت ...

بعضی پسرا هستن، والدین مخصوصا مادر، از شدت علاقه اینا رو به قول معروف لای پر قو بزرگ کردن، یعنی خیلی مواظبشون بودن جوری که اصلا اجازه تجربه خیلی چیزا رو بهش ندادن، مثلا توی بچگی گفتن نیاید بری با بچه های دیگه بازی کنی بی تربیت میشی یا اذیتت میکنن، نمیدوم نوجوونی حق نداری تنها بری مدرسه گم میشی یا دلواپست میشیم، با این تربیت اون پسر اصلا از لحاظ اجتماعی رشد نکرده و نمیتونه هیچوقت مستقل باشه و قطعا جذاب نیس، نه میتونه با کسی دوس بشه، نه میتونه یه خرید درست بکنه با فروشنده چونه بزنه، نه میتونه دانشجو شهرستان بشه و توی خوابگاه با هم خوابگاهی یا هم خدمتیش سر و کله بزنه و از حقش دفاع کنه، نه میتونه توی یه جمع بگه بخنده و خوش باشه هیچچچ تعطیل تعطیل اگه این تیپی هست، بنظرم آدم مناسبی نیست.

والا چی بگمهرجور دلتون میگه عمل کنید ولی یکم بیشتر دقت کنید خدایی نکرده اینو رد نکنید بعدش یه با تجر ...

دلم که میگه نه، این عقل و منطقمه که تا اینجا کشوندم 

همین چیزایی م که گفتید جز ش بود

کاش حداقل یکم این بچه مثبت ماست، دوست داشتنی و جذاب م به چشمم میومد، تو ی موقعیت سخت گرفتار شدم😬🤦

بعضی پسرا هستن، والدین مخصوصا مادر، از شدت علاقه اینا رو به قول معروف لای پر قو بزرگ کردن، یعنی خیلی ...

به شدت نه، ولی یکم اینجوری آره هس، تک فرزند م هس، سربازی م نرفته

قسمت چونه، خوابگاه خدمت اینا رو نمیتونه، بقیه ش شاید سخت باشه براش، ولی میتونه