چرا قربان به کسی نگفت عقد کرده زن داره ولی وقتی ثریا گفت طلا عاشقته شک کرد
این که گفت خاطرشو میخواد واقعی بود
اصلا چرا باید به آشپز بگه ملکه ی مطبخ؟!؟
من قربان درک نمیکنم
شخصیت مرموز به ظاهر ساده ای داره
ی امیر درون داره احتمالا
تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای ولکن توروخدا دوتا خراب دیدی داری وصلشون میکنی به همه شمالیا ما هم کلی شمالی ادمحسابی دیدیم اینه ...
دقیقاً، همه جا بدو خوب هست. من خودم شمالیم اینجا هم مثل همه جای ایران کلی مرد و زن نجیب و اصیل زندگی میکنند. حالا چند تا نخاله همه جا پیدا میشه زشته تعمیمش به کل اون قومیت،
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من با افتخار یه زن شمالی ام.چی دیدی از ذات زناشون؟
همه جا آدم خوب و بد وجود داره .فقط میتونم بگم خدا شفات بده عقل نداری راحتی
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.