2777
2789
عنوان

بیاین تحلیل سریال سوجان 🌱🌱🌱🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 6189 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شمالی ها بی اصلن بته ندارن

تاپیک رو به بی راهه نکشونید تعطیل نشه ❤️

بعدم اگه بی بته بودیم مقاومت نمیکردیم الان جزو شوروی شده بودیم شما هم باید با پاسپورت میومدی شمال 😉

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

من نمیدونم چرا اونجا ک تفنگ دستش بود نزد یارورو بکشه راحت شیم خیلی رو اعصابه طرف

نمیدونم چ نقشه ای برای خسرو داره

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
دقیقا ولی. بنظرم عشقش واقعی و از ته دل نبود جایی که سیاست وارد زندگیش کرد با زیرکی رفتار کرد یعنی عا ...

کلا با همه تیک میزنه 

با اون خدمتکاره ام ..

انسان هولیست لیاقت سوجانو نداره 

کاش سوجان نی نی سایت داشت یکم بش مشاوره میدادیم😂😂

فیلمش قشنگه؟اگه اره تا از تلوبیون ببینم

اره عزیزم 

من خودم تا قسمت ۱۵ ندیدم 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
من دوس داشتم سوجان و رستم مال هم شن

رستم کدومه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
قربان هیچی من دیگه خسته شدم از این همه مرگ و میر

من دورادور میبینم وقتی خونه مامانمم 

ولی صحنه های مرگ و میرش عجیبه یهو آهنگ عزا میذاره یا ذکر مربوط به مرگ رو میگن بعد تا چند صحنه معلوم نمیشه کی مرده و چرا 

بخصوص مرگ ستاره خیلی مسخره بود 

فکر کن یکی بخاطر تکیه دادن به ستون تراس بمیره

کلا داستان محکمی نداره عین خاله بازیه انگار تو هر صحنه خود بازیگرا تصمیم می گیرن چه اتفاقی بیفته