2777
2789

پدر مادر من جفتشون بینی کوچیک قلمی دارن ولی منو و خواهرم بینی هام غوز داشت ک خوشبختانه عمل کردیم هر وقت من اومدم تو نی نی سایت راجب اینکه چی بخورم رو خوشگلی نی نی تاثیر دار همه سریع گفتن ژنتیک ولی اصلا برای ما اینطور نبود پدر مادرم قد متوسط رو ب کوتاه دارن ولی من خودم قدم بلند 

شما از پیشینیانتون به ارث بردید

من دماغ خودمو بیبیم رو از رو هم کپی کردن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ی ما رو خدا آفریده و خدا جز زیبایی چیزی خلق نکرده...ما اگه زیبایی درونمون رو درک کنیم و ببینیم دیگه زیبایی های بیرونی در هر شکل و قیافه ای که باشد نمی تونه ما رو جذب یا فریب بده...تموم زیبایی های دنیا در برابر اون چیزی که درون ما هست مثل سَرسوزنی در برابر اقیانوسه...

یعنی داری علم ژنتیک و نوکلئید اسید و ماده وراثتی و دی ان ای رو زیر سوال میبری؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

حالا کی گفته ژن فقط از پدر مادر ب بچه میرسه؟ ویژگی های چندین نسل قبل تر تو دی ان ای کد گذاری میشه

شاید تو دماغ پدر پدر پدربزرگت رو گرفتی😄

من خودم زخم خورده ام. مامانم خالم مادربزرگم همه دختر داییا دخترخاله هام، تو بگو یدوووووونه مو رو تنشون نیس

اونوقت من مث خرس شدم از پشم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡